Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Konditermi edzésben lehet...

Konditermi edzésben lehet valaki úgy eredményes, hogy igaziból nem igazán tud célt megfogalmazni?

Figyelt kérdés
Tudom kicsit furán hangzik, de valami olyasmi a helyzet, hogy nekem nincs szép férfias alkatom, és szerintem ez konditermi edzéssel sem változna meg különösebben (főleg mivel minden izom edzése javallt, ami az aránytalanságokat azért konzerválhatja), ennek ellenére igaziból szépülni szeretnék, amihez gondolom izmosodással vezetne az út, de valójában nem tudom, hogy mikorra érném el, hogy már szebb vagyok mint most. Aztán persze utána sem lehetne abbahagyni, mert akkor leépülne ami felépült. Vagyis az én esetemben ez a dolog gyakorlatilag úgy nézne ki, hogy elkezdem, aztán megtanulom megfelelően csinálni, aztán csak csinálom anélkül, hogy a következményekkel komolyabban törődnék. Viszont az okosak mindig azt mondják, hogy új célokat kell kitűzni. Milyen célokat tűzhetnék ki, ha alapvetően elégedetlen vagyok magammal, túl nagy mértékű változásban nem bízom, viszont csinálnám a dolgot, mert nem szeretném magamnak nem megadni az esélyt, hogy valamennyit javítsak magamon.

2012. nov. 20. 19:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves Gergő. A válaszod 0 százalékban hasznos, mivel nem válaszoltál a kérdésre, hanem még egyszer leírtad, majd a szememre vetetted. Arra hogy hogyan építsem fel motiváció szinten a dolgot nem az a válasz, hogy "az a baj veled, hogy nincs motivációd".
2012. nov. 22. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!