Konditermi edzésben lehet valaki úgy eredményes, hogy igaziból nem igazán tud célt megfogalmazni?
Figyelt kérdés
Tudom kicsit furán hangzik, de valami olyasmi a helyzet, hogy nekem nincs szép férfias alkatom, és szerintem ez konditermi edzéssel sem változna meg különösebben (főleg mivel minden izom edzése javallt, ami az aránytalanságokat azért konzerválhatja), ennek ellenére igaziból szépülni szeretnék, amihez gondolom izmosodással vezetne az út, de valójában nem tudom, hogy mikorra érném el, hogy már szebb vagyok mint most. Aztán persze utána sem lehetne abbahagyni, mert akkor leépülne ami felépült. Vagyis az én esetemben ez a dolog gyakorlatilag úgy nézne ki, hogy elkezdem, aztán megtanulom megfelelően csinálni, aztán csak csinálom anélkül, hogy a következményekkel komolyabban törődnék. Viszont az okosak mindig azt mondják, hogy új célokat kell kitűzni. Milyen célokat tűzhetnék ki, ha alapvetően elégedetlen vagyok magammal, túl nagy mértékű változásban nem bízom, viszont csinálnám a dolgot, mert nem szeretném magamnak nem megadni az esélyt, hogy valamennyit javítsak magamon.2012. nov. 20. 19:42
1/11 anonim válasza:
Nem így kell hozzáállni. Nekem is übersz@r genetikám van, de sokat változtam súlyzós edzéssel. Mindenki ki tud hozni edzéssel és jó étrenddel egy jó formát. És igen, utána ne hagyd abba, mert az izom leépül, ha nem használod.
Szóval a célod: tömegnövelő étrenddel izomnövelés, majd, ha megvan a kellő méret, akkor szálkásítás.:)
2/11 A kérdező kommentje:
ez nem túl konkrét válasz? hogyan döntöm el, hogy mikor elég a tömegnövelés?
2012. nov. 20. 20:17
3/11 anonim válasza:
Azt neked kell eldönteni, hogy mennyi izommal lennél elégedett. Nem tudok konkrétumot mondani, csak azt tudom megmondani, hogy érd el.:)
4/11 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy úgy érzem, hogy ha lenne rajtam izom, akkor összesen annyival lennék szebb, hogy kedvezőbb lenne a megítélésem, de ténylegesen nem lennék szebb.
2012. nov. 20. 21:13
5/11 anonim válasza:
De most mire gondolsz? Hogy az arcod nem lenne szebb?
Hát az nem, de testre sokat változnál.
6/11 A kérdező kommentje:
arra gondolok, hogy nekem széles a derekam a combom meg a csípőm, és semmi felsőtestem nincs. Ezek csontozati adottságok. Ebből kifolyólag a lábam nagyon hülyén keskenyedik Mellesleg 25 éves vagyok és a csontrendszerem már nem változik. A te csípőd nem széles. Én meg úgy nézek ki mint egy nő. Szerintem a vállamat nem tudnám annyira kigyúrni, hogy arányos legyek, de ha sikerülne is, akkor is derékig arányos lennék, deréktól lefelé meg mintha egy pontba tartanának össze a körvonalaim
2012. nov. 20. 21:26
7/11 anonim válasza:
Akkor is sokat dobna a formádon az edzés, még ha nem is lennél tökéletes. Kevesen azok.
8/11 A kérdező kommentje:
egyébként olyan problémám is van, hogy szerintem egyedül ne mennék semmire, ettől meg egyre idegesebb lennék. Ráadásul az is lehangolt, hogy korábban voltam pár hónapig személyi edzőnél, és még annyit sem sikerült elérni, hogy legalább rendesen elfáradjak. Vagyis alapvetően úgy éreztem, hogy nem csinálok semmit, csak a pénzemet meg az időmet vesztegetem, ráadásul saját testsúlyos gyakorlatokat csináltatott, pedig nekem nem ez volt az igényem. Így még a gépek használatát sem tanultam meg.
2012. nov. 20. 21:37
9/11 Gergő86 válasza:
Szia. Ne haragudj, de szerintem ezzel a hozzáállással nem nagyon fogsz semmire se jutni. Rengeteg embertől hallottam már hogy "rossz a genetikám" ami elképzelhető, de ha most folyton ezzel leszel elfoglalva és nem teszel semmit csak meggyőzöd magad arról, hogy úgy se lesz jobb semmi akkor veszett ügy az egész. 1-2 hónap edzéstől még nem kell csodát várni, szerintem van itt jó pár ember aki mögött nagyon sok év kemény edzésmunka áll és mégsincsenek magukkal megelégedve, viszont emiatt képesek vagyunk lemenni mindig edzésre hogy napról-napra jobbak legyünk.
10/11 anonim válasza:
hát ja, mögöttem 27 év folyamatos edzés van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!