Ha abbahagyom a konditermi edzést, akkor leersztenek az izmaim?
Figyelt kérdés
Most 194 cm/81 kg vagyok. Teszem fel 2 év alatt 194 cm/95 kg leszek. De kezdődik majd egyetem stb. Abbahogynám a konditermi edzést,DE SAJÁT TESTSÚLYÓS edzéssel meg lehet tartani azt a formát amit elértem(elérhetek) ??(persze megfelelő kaja kiséretében.)??2012. szept. 15. 16:49
1/2 anonim válasza:
Mi az, hogy leeresztenek az izmaid? Nem felfújod őket, mint egy gumilabdát...
Ha megszűnik a hasonló kaliberű terhelés, akkor természetesen fokozatosan veszítesz majd az izomzatodból, hiszen a testnek nem célja a minél nagyobb izomtömeg, próbál tőle "megszabadulni".
2/2 NagyonGonosz válasza:
Alapból azt mondanám, hogy ha az edzés intenzitása csökken akkor izmot fogsz veszíteni, de mivel 194 centi mellé 95 kiló nem egy nagy forma így lehet, hogy tartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!