Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy konditermi személyi...

Egy konditermi személyi edzőnek kb. mekkora a fizetése?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

2 lehetőség van:

1. Ha a konditerem edzőjeként fix bért kapsz(ő a munkaadód), akármennyi embert ellátsz, de stabil állás, mert ha kevés a 'páciens' akkor is van fix fizetésed. Ez általában nem egy hűdenagy fizetés, tekintve, hogy MO-n legalábbis nem keresik halálra magukat a konditulajok.

2. Vállalkozóként annyit kérsz az emberektől amennyit akarsz. Így többszörösét, sőt akár (relatíve) sok pénzt meg lehet keresni, mint az 1. variációban, azonban kell hozzá egy nagyon fontos és nélkülözhetetlen dolog, amitől téged választanak: Hírnév. Ezt megszerezheted ha híres testépítő versenyző voltál/vagy (pl. Kathi Béla stb..), vagy más módon leszel neves, mint pl. Zyzz volt. Itt, a 2. variációban 'hírnév'(nem szeretem a szót, de nem jut eszembe jobb) nélkül esélyed sincs, hiszen te is miért pont egy jó fizikumú kondisnak fizetnél, ha választhatod a testépítőbajnokot is , nem? A lényeg, hogy keményen kell promotálnod magad (nehéz dolog bizony).

Asszem nagyjából leírtam mindent.

2012. aug. 30. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Annyival kiegészíteném, hogy edzésenként egy embertől 2000-3000et lehet elkérni kb.
2012. aug. 30. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Én meg azzal egészítem ki, hogy ha nem vagy egy teremben alkalmazott edző, akkor amit magánvállalkozónként elkérsz az ügyféltől ,annak kb a felét le szokták adni a teremnek, ahol éppen edzést tartasz. Mert egy személyi edző több teremben is tarthat edzést. Én így tudom.:)
2012. aug. 31. 07:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Itt nálunk 2000Ft/alkalom
2012. aug. 31. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!