Fegyenc edzés vagy konditermi edzés? (kosárlabdázó vagyok)
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, heti 5-ször kosárlabda edzésem van. Erősödni szeretnék , ehhez a konditermi vagy a fegyencedzéseket ajánljátok? Nem szeretnék növésben megállni,nem szeretném hogy megkössenek az izmaim, és lassuljak! Van rajtam egyébként egy kis súly felesleg2012. aug. 19. 14:52
1/8 dirtboy válasza:
kosárhoz a fegyencedzés elég lesz
2/8 anonim válasza:
Ezeket érdemes elolvasni: [link]
3/8 anonim válasza:
Manapság mindenki megáll a növésben, ha feláll a fotelből, úgy látszik ez már legendává nőtte ki magát... Kérdésedre válaszolva a kettő együtt igazán jó kombináció. A fegyencedzés második részét is olvasd el, ha még eddig nem tetted.
4/8 anonim válasza:
elsősorban a crossfit-et,vagy a kettlebell-t.
mellé mehet a fegyenc.
ezek illenének a sportodhoz.
5/8 anonim válasza:
Konditermi edzés= jobb alak, kinézet
Fegyencedzés= nagyobb állóképesség, nagyobb erő
Ez mindig is így volt, bár manapság alig meri valaki beismerni!
6/8 dirtboy válasza:
/Fegyencedzés= nagyobb állóképesség, nagyobb erő/
csak a saját súlyodhoz képest nagyobb az erő
egy testépítő vagy erő emelő sokkal erősebb mint egy fegyencedzős.
állóképesség rész teljesen jó,az így van.
7/8 anonim válasza:
a fegyenc nem növel állóképességet,nem veszi annyira igénybe a szív és érrendszert,tüdőt.
erő állóképességet fejleszt.
8/8 anonim válasza:
Sőt, jobb helyeken, már a kettlebellt, fegyencedzéssel kombinálják. Szerintem nagyon jó, így együtt. Akár csoportosan, akár otthon tudod csinálni mind a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!