Vajon miből élhetnek a sportolóink? Az oké, hogy valaki életjáradékot kap, ha nyer egy aranyat az olimpián, de aki nem, az miből él? A szövetség ad neki 200. 000-et havonta pl? . Mondjuk Pars Krisztián biztos a dupláját is megeszi havonta.
Figyelt kérdés
Például arra is kíváncsi lennék, vajon Michelisz Norbi kap valami fizetést? A Szponzor ad kocsit neki, meg párszáz ezer forintot havonta, vagy a Zengőék fizetnek neki valamit a teljes ellátáson felül?
Hogy mennek ezek a dolgok a sportolóknál, akik ugye 0-24-ben csak a sporttal foglalkoznak?
2012. aug. 9. 09:03
1/12 anonim válasza:
mint egy focista, vagy f1es wersenyzö aláir egy szerzödést es ott megwan határozwa a fizuja amit mindig kap. Wannak extrák is ha jol teljesitt. Es még a tamogatok is adnak nekik a reklámért. Az uszoknák is wan csapatuk, klubjuk,bár olimpián még a szöwetség is támogatja oket. De a 200ezer az egy gyengéb sportolo heti fizuja.
2/12 A kérdező kommentje:
Esetleg pár konkrétumot tudna valaki?
2012. aug. 9. 09:41
3/12 anonim válasza:
Bocs az off ért, de első válaszoló ne legyél már ilyen kretén, hogy W-vel írsz V helyett.
4/12 anonim válasza:
ezért kellett lenyomni? egyébként mobilrol irtam, és ott azt szoktam meg.
5/12 anonim válasza:
Én nem szoktam értékelést nyomni. Csak elég idegesítő, hogy 13 éves kis pi*csák szoktak így írni.
6/12 anonim válasza:
én egy 10-essel több vagyok, és mint irtam mobilrol voltam. ott pedig igy irok. de azt hiszem a kérdésre válaszoltam.
7/12 anonim válasza:
23 évesen elég szégyen de mindegy. Nem én húztam le a válaszod.
8/12 MrPifta válasza:
Mindazonáltal az "így szoktam meg" nem kielégító válasz. A kérdésre: Sokan meg munka után mennek le edzésre... Akik így vannak, nem is tudnak olyan eredményt elérni...
9/12 anonim válasza:
ugyanolyan meló,mint a többi.
fizetést kapnak,meg a reklámból,a szponzoroktól is kapnak pénzt.
ha meg lesérül a versenyző pl,akkor a szponzor lefelezi,vagy le is állítja a szponzorálást,uh jó fejek vannak ott is.
10/12 anonim válasza:
ja igen.
van fellépési pénz is a versenyekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!