Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak vissza a...

Hogyan szokjak vissza a testépítéshez?

Figyelt kérdés
2 hónapos kihagyás után,egy műtét után,egyszerűen már mintha alig tudnék edzeni,teljesen leengedtem,nem érzem azt mint régen az agy -izom kapcsolat is mintha eltűnt volna elég rossz úgy edzeni hogy teljesen összeesve látom magamat,régebben a versenyzés gondolatával is foglalkoztam nagyon jó formát hoztam össze tényleg még max másfél év kellet volna,egész életem ekörül forgott,most meg nehezemre esik lemenni,valami ötlet?
2012. nov. 20. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kezdenék egy 3-4 hét 3 napos teljes testes átmozgatóval.
2012. nov. 20. 16:58
 2/7 A kérdező kommentje:
szerinted a forma mennyi idő alatt jön vissza?mert így reménytelen nincs ami motiváljon régen tükörbe néztem és a motiváció az egekben volt most sehol..
2012. nov. 20. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
2 hónapos kihagyás elég gyorsan visszajön, szerintem max egy hónap.
2012. nov. 20. 17:05
 4/7 A kérdező kommentje:
szteroiddal felgyorsítani érdemes?nem ez lenne az első kúrám mint mondtam régen nagyon komolyan vettem és versenyezni szerettem volna úgyhogy sajnos nem tudtam elkerülni,mit gondolsz erről?
2012. nov. 20. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sosem javaslom a koxot, de ha versenyezni akarsz, akkor persze anélkül nem sokra mész. Az átmozgatónál szerintem még ne menjen a cucc, majd utána esetleg. Könnyen lesérülhetsz, ha most koxal belevágsz és a gyorsan jött erőtől felbuzdulva túl keményen kezdesz bele. De ez csak az én véleményem.:)
2012. nov. 20. 17:13
 6/7 A kérdező kommentje:
végülis ésszerű én is gondoltam erre,köszönöm!
2012. nov. 20. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
nincs mit.:)
2012. nov. 20. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!