Mit jelent vetkőző sorozatot csinálni, erőltetett ismétlést, és triszettet?
14/L vagyok, 55 kg.2 hónapja edzek, 60 kg-al guggolok. Márciusba versenyem lesz, addig a lehető legnagyobb fejlődést szeretném elérni. Azt tanácsolták, hogy csináljak vetkőző sorozatot, erőltetett ismétlést, és triszettet...nem igazán tudom hogy mit jelentenek ezek.
Hogy edzek hogy minél nagyobb fejlődést érjek el márciusig guggolásban? Hány kg-al hány ismétlést csináljak?
Szia!
A vetkőző sorozatnál csinálsz mondjuk maximum súllyal egy sorozatot ledobsz két tárcsát azzal is egy sorozat ledobsz megint kettőt szintén újabb sorozat.
Erőltetett ismétlésnél már bukás lenne segítség nélkül, de mondjuk az edződ rásegít pont annyival amivel még meg tudod csinálni a gyakorlatot.
"A triszett lényege, hogy 3 gyakorlat meghatározott ismétléssel egymás után jelent egy sorozatot."
14 éves lány vagy, és 60 kilóval guggolsz 2 hónapnyi edzés után?
Biztos én vagyok az antiszociális, de ez nagyon nagyon kamuszagú.
Komolyan 60 kg-al guggolok..miért kamuznék itt? Úgysem tudja senki hogy ki vagyok..akkor meg minek? Meg egyébként is..egyszer úgyis kiderül! De azért örülök neki h hitetlenkedsz..ezek szerint nem olyan rossz eredmény..;)
Tudom visszaüthet..ésszel csinálom.
a maxommal melegít? Na és? Ő biztos nem most kezdte az edzést ;) leszek még jobb is ennél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!