Mit csináljak hogy szexi legyek, mégse túl erőltetett?
Érdekes egy házasság lesz az...
Mellesleg most hogy mondjam el, hogy legyél szexi, ha még sosem csináltál hasonlót?
Kb mint valakinek elmagyarázni pár sorban, hogy vezessen, úgy hogy nincs jogsija.
Nem tudom miért nem szexeltetek, de most már kénytelen leszel a házasság után tapasztalatokat szerezni.
Ha pedig a külsőd érdekel, akkor nézz meg pár honlapot, ruhák, smink, haj és hasonló miatt, de kétlem, hogy az esküvőd előtt 1 nappal minderre lesz időd...
Nem szexeltél a vőlegényeddel? (És így kötitek össze magatokat? Nem azt mondom, hogy ez döntő dolog, mielőtt valaki nekem támad. De egy kapcsolathoz hozzá tartozik. )
Szerintem vegyél valami szexi ruhát, bár holnapig nehéz lenne beszerezni, de megoldható. Szexi melltartó, egy csipkés bugyi, többre úgysem lesz szükség.. :)
Avval nem lesz gond van egy csomó, csak úgy értem h a szavaim , nem akarok butaságot mondani, amivel kedvét szegem. Például az nem jó ha én kezdek kezdeményezni ugye-?
Amúgy meg elárulhatom XDD elvégre tanácsokat kérek, hát a vőlegényem apukája református pap és hát az én családom is elég vallásos, néhányszor szóba jött , de úgy döntöttünk h az esküvőig marad.
Tudom, hogy maradi gondolkodás meg ilyesmi, de ő annyira csodálatos férfi hogy megérte várni rá, és bízom benne h jó lesz.
Eszedbe se jusson, hogy képes lennél butaságot mondani. Gyerekkorod óta ismer nem? Akkor meg mindent tud rólad, és így szeret ahogy vagy. :) És várt erre a napra, nem tudnád elrontani azzal sem, ha fejen állva énekelnéd Fekete Pákótól a Vigyáztam én már eleget című ocsmányságot. :):D
Egyébként hány évesek vagytok?
22/L
Köszi a válaszokat XD Pákó nekem kicsit sokk XD
Amúgy én 21 ő 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!