Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért hiszik sokan hogy az...

Miért hiszik sokan hogy az ilyen kigyúrt állatokat könnyű elverni?

Figyelt kérdés
nem értem miért mondják sokan hogy aki ki van gyúrva meg gyúr azt könnyen el lehet verni , jó lehet teknikája nincs,de ha rohadt agresszív hiába lassú ha erős csak szét ver nem ??nem értem egyesek miért fikázák őket,

2012. nov. 19. 20:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Malats

Egyetértek.Átlag embert,aki nem testépít,és nem is tanul semmilyen küzdősportot,azt szétzúzza a testépítő,de egy gyakorlott küzdősportost már nem.

Amúgy érdekes néhány ember felfogása valóban.Én pl.olyat is hallottam egy átlagos testalkatú,nem küzdősportos fazontól,hogy egyszer kezet fogott egy nagy darab testépítővel,és az lagymatagon fogott kezet,és,hogy ebből látszik,hogy a testépítők nem erősek,csak felfújt lufi emberek....:-)

2012. nov. 20. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!