Miért hiszik sokan hogy az ilyen kigyúrt állatokat könnyű elverni?
Mert az emberek azt gondolják, hogy aki nagy darab, az egyben lomha is, aki vékony az meg gyors.
De ez azért nem egészen így van:)
A bunyó és a testépítés két teljesen különböző dolog.
Egy 60 kilós és egy 130 kilós ember is darabokra szed ha képzettebb nálad függetlenül a tömegtől.
nem is nagyon fogod megérteni. ott kezdődik a dolog, hogy egy bunyós nem feltétlenül kisebb és gyengébb egy testépítőnél.
tegyük fel, egy 175 centis testépítő 90 kiló. az szép méret már. de egy 90 kilós boxoló 190 centis lesz, 10 centivel hosszabb kézzel, boxtudással . szerinted mennyi esélye lesz a testépítő komának?
mert ha a bunyózás is érdekelné,akkor nem csak konditerembe járna,hanem a bunyóban is fejlesztené magát.
amúgy meg a kezdeményező képességgel,kiállás szerintem sokuknak nincs gondja.
az igazi gond amit én észrevettem az-az,hogy ha összeakadnak egy rendes bunyóssal.
a nagydarab veri egy percen keresztül,letiporja,csak ugye a bunyósnak ez nem igazán újdonság.
feláll és a lihegő nagy állatot szétüti,akit komolyan demoralizálhat a számára idegen ütés-rúgás okozta fájdalom.
van is ilyesmire egy vicces és sarkos jelenet a blöffben.
a fikázni meg gondolom azért szokták,mert a harcban a legfontosabb képességet az állóképességet,nem fejleszti a testépítés,és nincs funkcionális haszna a túlzott izomtömegnek.
meg persze ha valamelyik bekerül előzetesbe,ott nincs annyi kaja,tápkieg,uh nem ritkák a 3 hónap alatti 20-30 kilós tömegvesztések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!