Ha valaki nap közben iszogatja a tömegnövelőt, az mennyire zsírosodhat?
Tudom hogy genetika meg minden, de pl egy ektomorfnál ez nagyon gáz lenne ha kb 100gramm Jumbot (30%-a fehérje kb) eliszogatna nap közbe rendes étrend közepette?
Csinálja így valaki közületek? Beválik? Mert ha csak edzéskor innám akkor az 2-3 naponta lenne, nekem meg kéne a ch.
Nem csak ez a rossz oldala a dolognak, hogy zsírosodhatsz vele, hanem hogy felesleges gyors szénhidrátokkal bombázni az inzulinrendszert edzés utáni időponton kívül. Ezzel rontod az inzulinrezisztenciát és elősegítesz vele egy későbbi cukorbetegséget.
Magyarul: napközben nem kell cukrokat iszogatni bakker!!:)
" Edzés után nem gondolnám. Egy 80kg-s srácnak simán bemehet edzés után ennyi szénhidrát.(Főleg, hogy 6 fajta szénhidrátot tartalmaz) A cukor része, pedig egyáltalán nem sok, lévén hogy tömegnövelőről van szó.:)"
Ezt a Jumbora írta egy hozzá értő srác a scitec.hu-n. Remélem igaza van. Bár Montez véleméyne is megfontolandó de sztem ennyi cukrot még be lehet vállalni!
(a rendes étrendet úgy értem, hogy még kéne egy kis plussz ezzel :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!