Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Hitech Whey-c6 mellé milyen...

A Hitech Whey-c6 mellé milyen táplálékkiegészítöt vegyek?

Figyelt kérdés

Opti-Men -re gondoltam, meg talán hal/lenmagolajra

étrend be van löve.

ilyen bcaa/ glutamin dolgokon gondolkozok esetleg vagy irjátok hogy szerintetek mi a jó és olcsó

2012. okt. 30. 19:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az olimp creapure

[link]

nem más, mint sima, mezei creatin monohydrate. A pure egy levédett márkanév, ami a creatin tisztaságát jelzi.

Ez a creatin tisztaságra egy fokkal sem rosszebb, mint a fennti....

[link]

Sőt mikronizált(!!) HPLC-és monohydrate. Erről akár itt is olvashatsz...

[link]

2012. okt. 31. 05:48
 22/22 anonim ***** válasza:

a bcaa nem kell mert az kb annyira jön ki mint az xtend és akkor már inkább vennék olyat mert az márkásabb

Ezt a márkásabb, meg nem márkásabb megjegyzést nem tudom hová tenni?!?! Sem a Stillmass,

[link]

sem pedig a Scivation

[link]

NEM GYÁRT BCAA aminokat, meg semmilyen aminosavat, meg creatin sem, meg sorolhatnám. Vannak élelmiszergyártók, igen komoly (több dollár millás) "gépparkkal", no azok gyártják. Talán 1 kezemen össze tudnám számolni azon márkákat, akik saját maguk állítanak elő, és forglamaznak valamit. A cégek nagy része ezektől az élelmiszergyártóktól megveszik hatalmas nagy kiszerelésben és 500g-os, meg 1kg-os kiszerelésbe dobozolják, zacskózzák. Aztán creálnak "dizájner" termékeket és magasabb áron tudják eladni.

Amikor Te BCAA-ról kérdeztél, én azt hittem olyan termék kell, ami 100%-ban csak BCAA, nem hozzáadott glutamin, nem hozzáadott c.malate, nem hozzáadott szénhidrát, nem hozzáadott ízevilág, stb. stb.

Bocs de hogyan, mi alapon lehet összehasonlítani egy megemelt L-Leucin (8:1:1) vagy alap (2:1:1) arányos 100%-ban BCAA-at tartalmazó....

[link]

[link]

Netán EAA (esszenciális aminok) !!!!!

[link]

Egy olyan dizájner termékkel....

[link]

ami tartalmaz 2:1:1 arányos BCAA mellett adagonként 2500g L-glutamint, és 1000g Citrulin malatet. Semmi bajom nincs ezzel a termékkel, biztosan jó termék.

[link]

De...

az L-glutamin javasolt adagja 5-20g (tömeg, genetika, stb. függő)

A citrulin-malate és az L-citrulin-malate között különbésgek vannak. Az előbbiből 12-18g/adag javasolt, míg az L-citrulin malatából 3-g/adag a megfelelő (szintén, tömeg, genetika, stb. függvényében).

Mivel ez a termék csak akkor tartalmazza ezeket a mennyiségeket:

[link]

természetes, hogy testtömeg és nem alapján más és más adagot javasolnak.

■70kg alatt: 2 adagolókanál

■70-85 kg között: 4 adagolókanál

■85 kg felett: 6 adagolókanál

2012. okt. 31. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!