Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha valaki ketogén diétát...

Ha valaki ketogén diétát folytat az még csak sajtot sem ehet? Mert ugye abba is van egy kis szénhidrát?

Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ehetsz, úgy számold ki, hogy 50g alatt maradj. Pár gramm ch mehet sajtból.
2012. okt. 22. 17:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ Montez mint mindig :D És még egy kérdés. Ugye a tej az rossz mint tudjuk lassítja a fehérje felszívódást stb de én igazából mindent le tudok tolni viszont(!) a fehérjeport (epres) vízzel képtelen vagyok meginni. Komolyan nekem minden lemegy de ez kiverte a biztosítékot... Ez nagyon gáz így vagy még tűrhető?
2012. okt. 22. 17:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom a hányás kerülget. Ha választanom kéne inkább az orromba szívnám fel az egészet.
2012. okt. 22. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát az epres protein nekem sem kedvenc, én mindig csokisat vagy vaníliást veszek. Akkor ezt most nyomd le tejjel és utána ne vegyél ilyen ízben. Ezen a pár alkalmon nem múlik a hosszútávú formád.:)
2012. okt. 22. 17:49
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi :) De sajnos annó még kipróbáltam párszor a csokisat is vízzel és az sem ment le egészen ha jól emlékszem :D

Egyébként nem akarok testépítő formát elérni (talán ha akarnék se tudnék) csak most jött el az ideje a szálkásságnak meg elhatároztam ,hogy mostantól az étkezésre is oda fogok figyelni. Nem mintha olyan kis petyhüdt sz*r formám lenne már jó pár éve edzek és mindig is sportoltam csak a kajára nem figyeltem sosem.

2012. okt. 22. 17:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha még nincs meg az izomtömeg, akkor szerintem ne szálkásíts még. Ki lehet egy jó formát hozni egy tömegnövelő étrenddel naturálban is.
2012. okt. 22. 17:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Már van izomtömeg azzal nincs gond :) Attól ,hogy nem szoktam a kaját számolni még összehoztam valahogy :D
2012. okt. 22. 18:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Azzal számolj viszont, hogy naturálban nem sok marad az emberen a szálkásítás végére, szóval nem mindegy, hogy milyen izomtömeggel kezded el. Azt gondolod, hogy meg van az izomtömeg és a végén meg nézel nagyot. Én is mindig így járok.:)
2012. okt. 22. 18:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Kezdesz megijeszteni :) De talán megúszom azért ez jó formával :)
2012. okt. 22. 18:18
 10/12 anonim ***** válasza:
majd meglátod és ha mégsem jön össze, akkor máskor nagyobb tömegről kezdj diétázni, de majd jusson eszedbe, hogy én szóltam.:)
2012. okt. 22. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!