Testépítők, nektek mennyire okoz gondot a tömegelés alatti hatalmas szénhidrát mennyiség bevitele?
Figyelt kérdés
600g rizst kell letolnom egy nap alatt, 5 étkezéssel, de sajnos baromi nehezen megy, van-e esetleg valamilyen receptetek, módszeretek, amivel megkönnyíthetném az étkezéseim.2012. okt. 19. 21:57
1/11 anonim válasza:
Az szép mennyiség, 480g ch csak rizsből? Megy mellé még zabpehely + edzés utáni gyors ch?
2/11 A kérdező kommentje:
Reggel megy 100g zabpehely, gyors ch nincs, mert nem iszom fehérjeturmixot.
2012. okt. 19. 22:22
3/11 anonim válasza:
Na így sem papírkutya. Én nekem nem kell ennyi, de meg tudnám enni. Sok zöldséggel és változatosan fűszerezve leküldeném, de nekem az is beválik, hogy közben vizet kortyolok hozzá.
4/11 anonim válasza:
Szia! Én azért adnék egy esélyt a fehérjeturmixnak, nagyon megkönnyíti az életet. :) Megkérdezhetem, hogy miért nem iszol?
Nem tudom mennyire vagy hízós típus, diéta vagy tömegelés megy, azért ajánlok egy receptet, ami talán megkönnyítheti a helyzeted (ha zavar a zsírosodás vagy endomorf, mezomorf vagy csak óvatosan ezzel): [link]
Ha cukor helyett édesítőt használsz, illetve kevesebb alma megy, máris "testépítő tisztább" a dolog, a tej kiküszöbölésére nincs ötletem. Ennyi szerintem belefér tömegelésnél. Üdv
5/11 A kérdező kommentje:
Azért nem iszom, mert laktóz intoleranciám van.
2012. okt. 20. 01:18
7/11 anonim válasza:
600g rizs? Én ezt max ugyanennyi hússal tudnám megenni.
nekem a ch irényeimet ezek adják ki: zabliszt, puffasztottrizs, tk.kenyér (70-100g mindegyikből) és 250g főtt rizs.
8/11 anonim válasza:
Rizst helyett vannak még jó ch források. Pl teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, pufirizs, burgonya, zabpehely...
9/11 NagyonGonosz válasza:
Próbáld meg leváltani a rizst valamire amit jobban bírsz. (nem kell teljesen csak egy részét mondjuk). Vagy próbáljk meg 7szer enni egy nap.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sikerült új, hasznos információkat szereznem, mentek a plusszok. :)
2012. okt. 20. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!