Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hülyeség amit csinálok?

Hülyeség amit csinálok?

Figyelt kérdés
Mivel tökre vékony vagyok, meg eléggé magas, azt csinálom, hogy mindent bezabálok, hogy hízzak valamennyit. (csoki, keksz, normál kaja meg ilyenek). Meg közben edzek is. Juthatok evvel valamire?
2012. okt. 19. 19:00
1 2 3 4 5
 31/46 *Glissade* ***** válasza:
Eléggé sügér ismerőseid vannak...:)
2012. okt. 19. 21:06
 32/46 SSanchez ***** válasza:
Látod:)
2012. okt. 19. 21:11
 33/46 anonim ***** válasza:

Elég csíra dolog kinevetni a fegyencedzéseseket,már csak azért is mert,bár valóban vicces a történet,de a többit is így itélitek meg.Na,már most szarul esik nektek is amikor egy-két ostoba testépítő miatt titeket is megítélnek.

Egy nem fegyencedző,nem bodybuilder sportoló!

2012. okt. 19. 21:22
 34/46 anonim ***** válasza:
Én nem így ítélem meg, sőt jó edzésnek tartom. Legtöbbször ők nézik le a testépítőket. Konkrétan egy srácról irtak a többiek, nem lett mindegyik fegyences lehúzva. Peace.
2012. okt. 19. 21:26
 35/46 SSanchez ***** válasza:
Így van, én egy emberről írtam, aki azt a baromságot elhiszi, hogy a tejsavóban szteroid van, és hogy 140 g napi fehérjebeviteltől 1 év alatt 300 kg izmot építek. Szóval kamu, hogy annyit kell bevinni. Aki ilyesmiket elhisz és mond, és ilyen hülyeségeket leírnak a könyvben, hadd ne értékeljem már fel azokat akiknek ilyen a gondolkodásuk. Én ajánlom az edzést saját testsúllyal, de ennyire ne fikázzák már a testépítést. Minden áron úgy akarják bepofázni mindenkinek, hogy műizmokat építünk. Ezekben a műizmokban erő van. Nem csak egy ajtót nyitunk ki vele.
2012. okt. 19. 21:44
 36/46 anonim ***** válasza:

Hány fegyences tud kicserélni egy villanykörtét (:

Erre céloztam és arra,hogy elég lett volna úgy mondani,hogy egy osztálytársam és nem kategorizálni egyből.

Egyébként igen én is szoktam tőlük hallani(némelyiktől),hogy buta gyurósok,meg hasonlók.

2012. okt. 19. 21:47
 37/46 SSanchez ***** válasza:
Az az osztálytársas dolgot én kezdtem el és ha visszaolvasod egy emberről van szó, de szívesen folytatom veled a vitát privátban ha gondolod.
2012. okt. 19. 21:50
 38/46 anonim ***** válasza:
Ez nem vitatéma!Annyira nem is izgat egyébként.Csak jobb a hülyéket nem kategorizálni egy normális csoporthoz.
2012. okt. 19. 21:56
 39/46 SSanchez ***** válasza:
Szerintem te még mindig nem érted...
2012. okt. 19. 21:57
 40/46 anonim ***** válasza:

Talán nem kéne rögtön megsértődni egy apró kis gúnyra, tudod, akinek nem inge-effektus. Ha meg nem tudod eldönteni, hogy vajon tényleg olyan bolond vagyok-e, hogy egy esetből (vagy akár többől, amit más fegyencesek produkáltak) a csoport 100,00%-át jellemzem-e vagy sem, akkor inkább kérdezz.

És ha láttad volna az eddigi írásaim, rájöhettél volna, hogy nem vagyok. Egy szimpla poén volt, ennyi.

2012. okt. 19. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!