Hülyeség amit csinálok?
:) Hülyeség, mert miért akarsz zsírban is hízni?
Sokkal jobb lenne normális tömegnövelő étrenddel, amit kiszámolsz és tudod kontrollálni:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
"Sokkal jobb lenne normális tömegnövelő étrenddel, amit kiszámolsz és tudod kontrollálni:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
pont erre a válaszra vártam :) tudtam hogy még fogékony vagyok az erőre :D
" fitnesz bajnok is lehetsz. Márpedig Ők elég csinosak nem? :)"
Hölggyel van dolgunk?
Persze ilyen hülyeséget csak a lányok csinálnak/kérdeznek:)
A barátnőimről tudom...mert szoktunk pletyi-partyt tartani:)
Én meg jókat mosolygok:)
Ha fiú lenne a kérdező, akkor izmos akarna lenni.
(én is lány vagyok, nem menőzésből írtam a barátnőket)
Kérdező:
Ha gyors az anyagcseréd, akkor nagyon nehezen leszel "kövérebb". Tök fölöslegesen mérgezed a szervezeted ezekkel a szemét kajákkal.
Jobban éreznéd magadat ha puha lennél, narancsbőrös, és rezegne a hájad?:)
Más épp, hogy ezektől akar megszabadúlni!
Nem ez a megoldás!
Ha hízni szeretnél, menj konditerembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!