Tényleg hülyeség amit csinálok? Vagy miért röhög ki a
nővérem? Ti is készültek így előre?
Figyelt kérdés
Szóval nővérem hülyének néz,mert látta,hogy raktam el 4db mini tampont,meg 2db eü. betétet és van 2db tisztsági betétem is bekészítve,mert holnap suli és nekem 2.-án vagy 3.-án kell megjönnie...én mindig számítok rá,hogyha 1nappal hamarabb megjön ne érjen váratlanul.Ezért viszek holnap suliba tampont is meg betétet is.Főleg,hogy most szokok át a tampira...
Nem értem miért kell kiröhögnie.Új suli,első napok nyilván nem akarok rögtön mástól kérni tampont/betétet mert még nem készültem rá.
Hülyeség amit csinálok?Vagy ez tök normális?Amúgy ezen szoktam parázni,hogy elegendő betét legyen nálam mindig.
14/L
2009. aug. 31. 13:33
1/9 anonim válasza:
Nálam is van mindig egy vagy két darab betét. Ezen semmi nevetséges nincs. Nem értem én sem, hogy min nevetett a nővéred.
2009. aug. 31. 13:36
2/9 anonim válasza:
Dehogy hülyeség! Nagyon jól teszed! Én is viszek magammal tampont, nem is keveset, mert aztán lehet egyszer elfelejtem feltölteni a táskát. :) Zsepiről se feledkezz meg, az is jól jön.
Ne hallgass rá! :)
20/L
2009. aug. 31. 13:37
3/9 anonim válasza:
Ügyes vagy, a nővéreddel meg ne törődj. Nekem van egy kis nesszeszerem, amiben van pár betét, és tampon és ez mindig a táskámban van.
2009. aug. 31. 13:44
4/9 anonim válasza:
Dehogy hülyeség. Nálam mindíg van egy kis dobozka feltöltve tamponokkal a biztonság kedvéért, mert nekem teljesen rendszertelenűl jön meg.
2009. aug. 31. 13:47
5/9 anonim válasza:
Az a hülyeség amit a nővéred csinál, hogy kiröhög. Kívánok neki pár kellemetlen pillanatot, mert nem készült fel.
Nagyon jól csinálod.
2009. aug. 31. 13:51
6/9 anonim válasza:
Úgy látszik te vagy az érettebb. Jól teszed, hogy gondoskodsz magadról. Inkább tőled kérjenek, mint neked kelljen kérni valakitől. Nagyon helyesen látod. :))
2009. aug. 31. 13:53
7/9 anonim válasza:
hát, majd nővéred egyszer úgy jár, mint nálunk pár csaj:
haza kellett mennie, mert átvérzett a nadrágja, vagy mástól kérni, vagy más táskájából kilopni.
2009. aug. 31. 13:56
8/9 anonim válasza:
nagyon jól teszed, ne is figyelj a nővéredre. nálam is mindig van egy minineszesszerben egy csomó betét, tisztasági és eü is. ezt anyukám tanácsolta és hát neki azért csak több a tapasztalata.
2009. aug. 31. 15:14
9/9 anonim válasza:
Tényleg Te jobban csinálod, mint aszerint h kiröhög a nővéred, ő nem készül fel. Nálam is mindig van, én nagyon sokszor jól jött már barátnőknek, osztálytársaknak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!