Hülyeség amit csinálok?
Figyelt kérdés
Mivel tökre vékony vagyok, meg eléggé magas, azt csinálom, hogy mindent bezabálok, hogy hízzak valamennyit. (csoki, keksz, normál kaja meg ilyenek). Meg közben edzek is. Juthatok evvel valamire?2012. okt. 19. 19:00
13/46 *Glissade* válasza:
Sancez téged még nem láttalak itt:)
Lehet, hogy nem is értesz hozzá:D
14/46 SSanchez válasza:
Mert nem ez volt a nevem és nem is válaszolgattam:) Montez szinte mindenre megtanított.
16/46 *Glissade* válasza:
Az király, mert én is sok mindent Monteztől tanúltam:)
17/46 anonim válasza:
Akkor csináljunk egy fórumtalálkozót egyszer.:)
18/46 *Glissade* válasza:
De a nagyrészét természetesen, már eddig is tudtam:)
19/46 SSanchez válasza:
Akkor okosabb vagy mint én:) Találkozóba benne vagyok:):P
20/46 anonim válasza:
Na ebből én se maradhatok ki, rettegjetek :DD
De hójaj mi lesz itt hamarosan... :D
Egy kis on: igazándiból alaplogikával jó, kiscit fejlett logikával meg nem jó. Miért ennél minden szemét kaját, ha ehetnél jó kajákat is? Ha jó kaját eszel, "jól" fogsz hízni, tehát főként izomban, de zsír ígyisúgyis jön, ha meg rosszat, akkor több lesz a zsír jóval, mint kéne. Na meg edzéssel nem tudod a szemét kaját beépíteni, ezért tán a teljesítményed is romolhat, mert nem kapsz elég rendes tápanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!