Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az Ovu teszt jó jóstesztnek...

Ha az Ovu teszt jó jóstesztnek, mert kimutatja a Hcg-t (? ), akkor ha középidőben csinálok HCG tesztet (jó, tudom, hülyeség, de akkor is) és az pozitív lesz, akkor az lehet, hogy az LH-t mutatja és nem a babát?

Figyelt kérdés
Boccs, ha kicsit kusza a mit írok...de teszteltem, pozitív már 3 tesztem, pedig ebben a ciklusban még ovu előtt vagyok (13.nap)...
2010. ápr. 7. 10:45
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
Szia! A vérzésed milyen volt? Lehet, hogy terhes vagy, csak jelentkezett valamilyen vérzésszerűség, amit te menstruációnak hittél. Terhesteszt nem reagál az LH-ra, csak a HCG-re, de vannak sz*r tesztek, azok mutatnak mindent. Milyen teszt volt? Ciszta is okozhatta azt az álpozitív terhességi tesztet.
2010. ápr. 7. 13:08
 2/45 anonim ***** válasza:
Nem az terhességi teszt nem mutat lh-t csak hcg-t úgyhogy szerintem tesztelj még mert lehet h terhes vagy:)kíváncsi vagyok megírod h mi lett??
2010. ápr. 7. 13:38
 3/45 A kérdező kommentje:

Jajj, aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok! Köszi:)

2 féle teszttel teszteltem eddig: tegnap reggel egy x-epillel, az rögtön elég erősen pozitív lett, tegnap este egy Vaterás One Minute-tel (nem biztos, hogy ez a neve, de ilyesmi, talán One Step) és reggel is ezzel. Ezek kicsit halványabbak, és kb. 2-3 mp múlva jöttek ki. Rendesen megvolt a mensim sajnos. Igaz csak 3 napos volt, de ebből a 2. napon elég erős, piros stb. A 3. napon már nem nagyon volt semmi, utána 1 nap szünet és 3 nap barnázás. Ennyi volt. A mensi előtti napon is voltunk együtt (ez 14 napja volt), talán akkor sikerülhetet? Sajnos a mellem egy kicsit sem fáj. A folyásom olyan mint ovukor :( Csak a hasam fáj, ennyi (és nem tudok enni, mert rosszul esik minden falat). Próbáltam feltenni képet a tesztekről, de nem sikerül, mert túl nagyok (és béna vagyok lekicsinyíteni). Megcsináltam a negatívjukat is, azon is látszik, hogy pozitívak. Szerintetek mi lehet ez?

2010. ápr. 7. 13:48
 4/45 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy ciszta is lehet :( félek is rendesen. Állítólag a méhenkívülinek is nagy az esélye :(( Ajj, pedig olyan régóta várunk Rá!
2010. ápr. 7. 13:50
 5/45 anonim ***** válasza:
Előző vagyok ha 3 teszted is + akkor pedig babád lesz:)Nem hiszem h ciszta mert akkor érezned kellene erős hasszúrkálás stb és a mensidet is bezavarja úgy tudom.Hát nagyon örülök veled együtt tudom milyen rossz a várakozás mi 2 éve próbálkozunk.Attól h volt piros vérzésed is még lehet baba több ismerősöm is volt már így.Ugyanúgy menstruált párom anyukája is amikor a párommal terhes lett ráadásul gyógyszer mellett fogalma sem volt h terhes:)Szerintem irány az orvos vidd el a tesztjeidet szerintem már tud mondani vmit a vérzés miatt mindenképp megmutatnám magam az orvosnak.Sok sikert!Írd meg mi lett
2010. ápr. 7. 14:27
 6/45 anonim ***** válasza:
Dokinál nem voltál még a tesztekkel?
2010. ápr. 7. 14:30
 7/45 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen! :)

De, voltam dokinál, tegnap este. Üvöltött (de tényleg), hogy hogy lehetek ilyen hülye, nem lehetek terhes ha egyszer megjött...(egy másik kérdésemben már leírtam ezt, elég kiakasztó volt). Ma voltam vizeletvizsgálaton (nem tudom miért nem vérvizsgálat, de örültem, hogy erre nagy kegyesen adott beutalót). Elvileg este mehetek az eredményért...hát szorítsatok:) UH nem volt nála (SZTK), megvizsgált a kezével, ennyit mondott dühösen: áhh, mondtam, hogy nem. Eléggé rosszul esett az egész viselkedése.

Sajnálom, hogy nektek sem sikerül 2 éve. Olyan borzasztó a várakozás, aztán minden hónapban a remény, majd a szomorúság/keserűség/kilátástalanság stb. Ti voltatok már dokinál? Nálunk már mindent néztek, minden rendben elvileg. Volt 2 inszemem, de sajnos nem sikerültek:(

Addig próbálom magamat nem beleélni amig egy normális doki meg nem vizsgál, és nem látja...

Köszönöm a bíztató szavakat!!! :)

2010. ápr. 7. 14:47
 8/45 anonim ***** válasza:
14.27-es vagyok.Igen borzasztó ez a várakozás de az még borzasztóbb hogy ilyen köcsög bunkó érzéketlen orvosok vannak.Nekem is volt már részem ilyen megalázó helyzethez sajnos.Nálunk még csak a páromat nézték vele minden ok volt akkor.Ha most megint megjön holnap v pénteken akkor megyek hormonvizsg.(vérvétel) hátha utána okosabbak leszünk.Nagyon sajnálom a sikertelen inszemeket is aki ezen nem megy keresztül fogalma sincs milyen rossz.Nálam úgy néz ki sikerült egyszer teherbe esnem de nem sikerült ugyh az orvosom a hormonvizsg után hsgt javasolt mert ki akarja zárni h átjárhatóak-e a petevezetékek.
2010. ápr. 7. 16:16
 9/45 anonim ***** válasza:
Hát basszus tényleg jó bunkó volt. Üvölts vissza és keress egy empatikus orvost. Merre laksz? Hátha tudok ajánlani normális dokit. A pozitív HCG tesztnek oka van, ha képes emiatt üvölteni, b*szki :S
2010. ápr. 7. 16:19
 10/45 A kérdező kommentje:

Hát tényleg elég bunkó volt...Van magándokim is (Bp-en lakom), de sajna csak 22-ére van hozzá időpont. Megpróbálkozom nála azért pénteken, hátha volt lemondása. De szívesen veszek minden javaslatot doki ügyben, biztos ami biztos:)

Kedves 14.27-es. Sajnálom a babádat. Nem mondták mi volt a baj? De ha egyszer sikerült, akkor átjárható vagy nem? Bár egy HSG nem árt, legalább kipucolja a petevezetőket. Nem fáj nagyon, bár nem kellemes, de ennyi bőven belefér:) Remélem nem jön meg neked, és erre már nem is lesz szükséged!!!:) Na megyek az eredményért, szorítsatok!:)

2010. ápr. 7. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!