Ha az Ovu teszt jó jóstesztnek, mert kimutatja a Hcg-t (? ), akkor ha középidőben csinálok HCG tesztet (jó, tudom, hülyeség, de akkor is) és az pozitív lesz, akkor az lehet, hogy az LH-t mutatja és nem a babát?
Figyelt kérdés
Boccs, ha kicsit kusza a mit írok...de teszteltem, pozitív már 3 tesztem, pedig ebben a ciklusban még ovu előtt vagyok (13.nap)...2010. ápr. 7. 10:45
41/45 anonim válasza:
Szia! Jajj végre megtaláltam a kérdésedet! Elnézést, nagyon sokáig nem jelentkeztem, nem találtam a kérdést, de végre megvan. Na mizújs veled? Babát vársz? Intrauterin a terhesség?
42/45 A kérdező kommentje:
Szia! Aranyos vagy, köszönöm az érdeklődést!!!
Sajnos nem:( extra volt. Szerencsére nem kellett kivenni egyik petevezetőmet sem, a méhem mögé bújt szegénykém. Dupla csavar, hogy a műtét előtti este (lapar) észrevettek egy 4 hetes petezsákot is a méhemben. Sajnos nem élte túl ő sem ezt az egészet:( Most eléggé magam alatt vagyok. Már kezdem beleásni magam az örökbefogadás menetébe...
2010. jún. 4. 08:15
43/45 anonim válasza:
Nagyon sajnálom:( a második válaszoló vagyok.Sovány vígasz de legalább tudod,hogy nem vagy meddő és teherbe tudsz esni.Nálunk sincs még mindig semmi:( Holnapra nem várom de tudom,hogy megjön.Nem baj új hónap új remény.Nem igaz??:)
44/45 anonim válasza:
Dehogy örökbefogadás ugyanmár! Attól hogy méhen kívüli volt még nem vagy meddő, és ráadásul utána is teherbe estél. Nagyon szép egészséges kisbabád lesz, szó sincs örökbefogadásról te :) Fel a fejjel! Iszonyúan sajnálom a történteket! :( Nem semmi, amin keresztül mentél, de hidd el nekem igaza van az előzőnek, nem vagy meddő, hamarosan egészséges kisbabád lesz :)
45/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Olyan aranyosak vagytok!:) Én is remélem, hogy lesz "saját" babánk is, viszont most olvastam, hogy akik a zárt örökbefogadást választották, 4 évet kell várniuk...ez iszonyú sok idő...úgyhogy ha beadjuk a papírokat, semmit sem veszthetünk, ha közben sikerül a baba, akkor visszamondjuk. De ha nem, akkor legalább nem hiába vártunk. Igen, új hónap, új remény:) Nektek is sok-sok egészséges csöppséget kívánok!!!
2010. jún. 7. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!