Ha az Ovu teszt jó jóstesztnek, mert kimutatja a Hcg-t (? ), akkor ha középidőben csinálok HCG tesztet (jó, tudom, hülyeség, de akkor is) és az pozitív lesz, akkor az lehet, hogy az LH-t mutatja és nem a babát?
Figyelt kérdés
Boccs, ha kicsit kusza a mit írok...de teszteltem, pozitív már 3 tesztem, pedig ebben a ciklusban még ovu előtt vagyok (13.nap)...2010. ápr. 7. 10:45
31/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! De aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök!:) Jól esik nagyon, és persze, megírom h pénteken mi az eredmény. Múlt pénteken mondtam el a férjemnek (írtam egy hivatalos levele az Országos Népességellenőrzési Hivatal nevében:) először nem is értette, de mikor látta, hogy potyognak a könnyeim, akkor leesett neki is:) Nagyon nagyon örült ő is. 17 hónapja próbálkozunk tudatosan. Volt 2 inszemünk is, és már minden vizsgálaton többször átestem, minden renben volt. Igen, a férjem is mondta, hogy ha megvan az első UH (jajj de jó lenne már, most itt parázom a méhenkívüli dolgon), akkor azzal együtt menjünk vissza a "köcsög dokihoz"...ja, és vigyük az ő negatív tesztjüket is...de én nem szeretném, lehet, hogy csak rossz napja volt. Most nem tudok haragudni senkire:) Köszi mégegyszer az érdeklődést:)
2010. ápr. 14. 14:43
32/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem látott semmit!:( Pedig már kéne. Egyre valószínűbb a méhenkívüli terhesség. Nagyon el vagyok kesereve. Vettek vért, hogy csökkent-e vagy nőtt a HCG-m. Kedden lesz eredmény. Itt sírok. :(
2010. ápr. 16. 13:22
33/45 anonim válasza:
Jajj szegénykém :(:( Nézd, még nem feltétlen kellett látniuk valamit, a fogantatástól függ, az akár lehetett később is, képesek a hímivarsejtek akár 1 hétig is elélni ott, és ha később volt az egész akkor már megint csak elképzelhető, hogy nem láttak semmit. Még ne add fel! Nem biztos, hogy méhen kívüli! És tényleg ne sírj, ha mégis az, akkor se, akkor majd összejön a következő hónapban. Semmi baj, de még nem lehet kijelenteni, hogy méhen kívüli. Van, hogy egy epekövet nem vesznek észre, akkor szerinted hány terhességet nem látnak? Persze előfordulhat, hogy tényleg méhen kívüli, de nem biztos, szóval ne add fel! Én szurkolok neked nagyon :)
34/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Addig picit még reménykedem amig nem vérzek. Kedden a HCG-ből talán kiderül vmi, szerdán megyek Uh-ra és pénteken is.
2010. ápr. 16. 16:10
35/45 anonim válasza:
Nagyon nagyon izgulok érted. Megkérdezhetem hol laksz? Hátha tudok hamarabb ajánlani UH-s orvost. Elnézést, ha már kérdeztem, de nem olvastam most vissza annyi választ :)
36/45 anonim válasza:
Ja látom BP. Akkor nem tudok ajánlani :( Na nembaj, azért nagyon szurkolok értetek :):)
37/45 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy gondoltál rám:) majd megírom ha kiderül valami. Szerdán úgyis megyek Uh-ra (ha nem zavarnak el), talán akkor kiderül valami. (Furi, tegnap még minden rózsaszínű volt, ma meg már minden fekete. Ajj)
2010. ápr. 16. 16:36
38/45 anonim válasza:
Jajj szegénykém, kimondhatatlanul sajnállak :(:( Komolyan veled együtt szomorkodom :(:( Én még mindig bízom a jó eredményekben! Hány hetesnek kellene lenned most pontosan? (Elnézést ha ezt is írtad már :))
39/45 A kérdező kommentje:
Szia! Ha jól számolom már 5 hetesnek...Mármint márc. 26-án megjött, de a 12.cn teszteltem pozitívat, szóval még az előző ciklusban történhetett. A mensi előtti nap is voltunk együtt, talán akkor. Szóval gondolom már mindenképp látnia kellett volna valamit. Nagyon várom a Hcg eredményemet...Ha 1500 körül lesz, még talán van remény.Már olyan régóta vágyunk Rá!...
2010. ápr. 19. 08:15
40/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megvan az eredmény: 863 a bHCG-m. Egy hét alatt tehát 129-ről ennyire nőtt. 2 vagy 3 naponta kéne duplázódnia??? Mondjuk az jó, hogy nincs 1500 felett, mert olvastam, hogy ha akkor nem látják, akkor baj van. Ez viszont nem kevés növekedés? Kérlek, válaszoljatok! Én ebben a pár napban, hétben, éveket öregszem.
2010. ápr. 20. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!