Ha az Ovu teszt jó jóstesztnek, mert kimutatja a Hcg-t (? ), akkor ha középidőben csinálok HCG tesztet (jó, tudom, hülyeség, de akkor is) és az pozitív lesz, akkor az lehet, hogy az LH-t mutatja és nem a babát?
Figyelt kérdés
Boccs, ha kicsit kusza a mit írok...de teszteltem, pozitív már 3 tesztem, pedig ebben a ciklusban még ovu előtt vagyok (13.nap)...2010. ápr. 7. 10:45
21/45 anonim válasza:
A 13 mm-es endometrium valóban babás :):) Hát akkor azt hiszem lassan én is gratulálok :):):) Ilyenkor még nem csoda, hogy nem látott babát :):)
22/45 A kérdező kommentje:
Jajj, olyan aranyos vagy!:) Köszi! Elvileg hétfőre kész a vérvizsgálat eredménye...azt hiszem, hogy ha most sikerült, Ő valóban csoda baba:) nagyon jönni akart, ha a mensi előtti napon fogant (úgy, hogy középidőben tuti, hogy volt ovum) :) Hétfőn ha megtudok valamit, írok.
2010. ápr. 9. 14:12
23/45 anonim válasza:
Már annyira várom a fejleményeket :):) 2 hetes baba, nem is csoda,hogy semmit nem látott a doki :):) Hihetetlen mennyire izgulok az eredményért :D:D
24/45 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon aranyos vagy! Köszönöm, olyan jól esik!:)) Ma este elmondom a férjemnek is:)
2010. ápr. 9. 14:33
25/45 anonim válasza:
ÚÚú légyszi azt is írd meg mit mondott :):):):)
Én is úgy szeretnék már férjet és babát, de jelenleg párom sincs :):) Csak ez a "hobbim", hogy segítek a babatervezésben :) Szülésznő leszek egyébként :)
26/45 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, fantasztikus szakmát választottál!:) Biztos sok örömöd lesz benne! A férj és a gyerek biztos nem várat már sokat magára!:) Addig is köszi a segítséget és a szorítást!! Hétfőn írok.
2010. ápr. 9. 16:13
28/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nah megvan a bHCG eredményem, amit pénteken vettek le: 129:) Jipííí:)) Most már csak attól félek, hogy nem jó helyen ágyazódott be...pénteken az UH-n remélem kiderül. Nem tudja valaki, hogy ez a 129 (ez volt a 15cn), mennyi idősnek felel meg?
2010. ápr. 14. 08:23
29/45 anonim válasza:
Szia!2 -ik válaszoló vagyok.Nagyon örülök!!Tudtam Én h baba van a dologban:)))Csak még rejtőzködik:)Gratulálok de Én a helyedben visszamennék ahhoz a köcsög dokihoz aki olyan kedves volt veled és megköszönném a kedvességet és az emberséges bánásmódot.Ez egy jó példa arra h nem csak szokványos módon derülhet ki egy terhesség.Az is meglepő h menstruáltál rendesen piros vérrel,de szerintem nincs semmi gond nyugodj meg jó helyen van.Jajj ha tudnád h irigyellek:PD Mióta próbálkoztok??
30/45 anonim válasza:
Jajj nagyon gratulálok, egy babád lesz, az idejét ki tudod számolni te is :):):) Annyira szurkoltam :):) Pénteken is írsz? Párod mit szólt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!