Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az Ovu teszt jó jóstesztnek...

Ha az Ovu teszt jó jóstesztnek, mert kimutatja a Hcg-t (? ), akkor ha középidőben csinálok HCG tesztet (jó, tudom, hülyeség, de akkor is) és az pozitív lesz, akkor az lehet, hogy az LH-t mutatja és nem a babát?

Figyelt kérdés
Boccs, ha kicsit kusza a mit írok...de teszteltem, pozitív már 3 tesztem, pedig ebben a ciklusban még ovu előtt vagyok (13.nap)...
2010. ápr. 7. 10:45
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Hát akkor elég messze lenne neked ez a doki :)

Nagyon szurkolok mindenképp írd meg ahogy hazaértél :)

2010. ápr. 7. 16:39
 12/45 anonim ***** válasza:
állítólag csak rosszindulatú ciszta mutat álpozitívat
2010. ápr. 7. 18:39
 13/45 anonim ***** válasza:
Naaa eredmény?
2010. ápr. 7. 18:39
 14/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Na én is ettől a rosszindulatú cisztától félek. Este elmentem az eredményért. Teljesen le vagyok törve: negatív lett. Nem értem. Otthonról vittem a pisit amiből csináltam is tesztet reggel, és az 2-3 mp-en belül pozitív lett (Vaterás teszt). Jó, nem olyan erős mint a kontrol vonal, de azért pozitív (ajj, kár, hogy nem tudom felrakni a képet, mert nem tudom lekicsinyíteni...kíváncsi lennék, ti mit szóltok az eddigi 3 pozi tesztemhez. A negatívjukon is látszik a 2 csík). Milyen vizelet tesztet használnak az SZTK-kban? Gondolom legalább 10-eset nem? Az X-Epil ami kedd reggel pozi lett nekem, az 25-ös. Ja, este csináltam egy LH tesztet is (jól belejöttem a tesztelésbe:) és totálisan pozitív lett. Tehát akkor ma van ovum? Holnap reggel talán be tudok jutni a magándokimhoz, bár nem biztos. Azt sem értem, hogyha pl. ciszta és az én tesztem kimutatja otthon (2 féle is), akkor az SZTK-s miért nem? Ajj lányok, ez a bizonytalanság a legrosszabb. Ráadásul semmi tünetem sincs (pl. mellfeszülés), ami bizakodásra adna okot. Még jó, hogy a férjemnek nem mondtam el (pedig nem könnyű megállni), így ő nem aggódik.
2010. ápr. 8. 08:31
 15/45 anonim ***** válasza:
Szia.14.27es vagyok.Nem tudják mi volt a baj még nagyon korai volt.De azt mondta az orvos h ki kell zárni hsg-n h nem-e csak az egyik petevezető átjárható-e és azért jön össze ilyen nehezen.Azért néznek majd most hormonokat is h kizárják a sárgatest elégtelenséget stb..hát nekem ma vagy holnap remélem nem jön meg.Bár úgy érzem most sem sikerült majd meglátjuk,Neked szorítok kíváncsi vagyok az eredményre.
2010. ápr. 8. 10:08
 16/45 A kérdező kommentje:
Szia 14.27-es:) Ja, így értem a HSG-t, én is gondolkodom azon, hogy csináltatok mégegyet, hátha elnéztek valamit. Én is remélem, hogy nem jön meg neked:)!!! Érzel valami szokatlant?
2010. ápr. 8. 11:36
 17/45 A kérdező kommentje:
Lányok, mostmár tényleg gyanús a dolog! Bántott, hogy reggel nem csináltam tesztet a nagy rohanásban, most vettem egy harmadik fajtát (Corax Be Sure), megcsináltam az előbb és elég erősen pozitív lett! Jó, nem azonnal, kb 5mp-et kellett rá várni, de folyamatosan erősödik azóta is.
2010. ápr. 8. 13:43
 18/45 anonim ***** válasza:
Hát mostmár én sem tudom. A kórházban 5-ös tesztetnek használnak, jobbat, mint a 10-es. Érthetetlen számomra :S
2010. ápr. 8. 18:45
 19/45 anonim ***** válasza:
Szerintem a rendeloben lehetett tevesen negativ a teszt. Lehetseges, hogy nem volt jo a tesztjuk, vagy nem volt olyan erzekenysegu! Pozitiv tesztekbol tobb van neked...es ez biztato!:-) Probalj minel elobb orvoshoz menni!!Sok sikert!! Majd azert legyszi ird meg, hogy mi lett!!!:-)
2010. ápr. 9. 00:43
 20/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam reggel dokinál. Nem látott babát:( (ja, reggel teszteltem 2 félével és mind a 2 pozi lett). DE azt mondta, meg van vastagodva a méhnyálkahártyám, 13mm, és ha most tényleg középidőben lennék (elvileg ez a 15.cn), akkor lenne 8mm. Szóval szerinte örülhetek:) Valószínűleg akkor a mensi előtti napon történt összebújás eredménye:) Vettek vért, jövő hét elején lesz eredmény...pénteken megyek vissza hozzá UH-ra. A laboros vizelettesztre azt mondta, hogy előfordul...mostmár 6 pozitív tesztem van.
2010. ápr. 9. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!