Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg egy héten...

Hogy oldjam meg egy héten 2szer bicepsz/tricepsz edzését?

Figyelt kérdés

Eddigi eddzéstervem: Hétfő bicepsz/tricepsz kedd láb szerda pihi csüt. mell és szombat hát-váll

2 éve csinálom ezt nemsok variálással és karommal mindigis probléma volt meg nagyon odafigyeltem rá, de nagyon levan maradva többi izomtól.Hétfőn és pénteken akarok eddzeni rá ebből a pénteki 4/4 gyakorlat hétfő meg 2-3 gyakorlat mind a kettőre. Valakinek valami ötlete hogy osszam be többit?

2012. okt. 3. 19:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Heti 2 edzéstől nem fog feljönni a karod, akár jó az evésed, akár sz#ar. (Gondolom az utóbbiról van szó)
2012. okt. 4. 18:38
 12/28 Farkas Milán ***** válasza:

Szerintem nem jó, hogy egy héten kétszer akarsz bicepszezni! Ezzel apont az ellenkezőjét fogod elérni, mint amit akarsz! Szerintem pontosan tudod, hogy az edzsésben a pihenésnek van az egyik legnagyobb szerepe!! Egy héten bőven elég egy is!!Valamint a bicepsz-tricepsz edzsést sem raknám össze! Úgy lenne a helyes, hogy egy edzésnapon egy nagy és egy kicsi izomcsoportot dolgoztatsz meg. Pl.

-hétfő: mell-bicepsz

Kedd pihi.

-szerda: hát-tricepsz

Csütörtök pihi.

-péntek: váll-has ( vagy esetleg láb)

2012. okt. 5. 15:12
 13/28 Sznofru ***** válasza:
Heti 2 karedzés túledzéshez fog vezetni, ha nem anyagozol. Gondolj bele, hogy a karodat mindenhol használod, így mindig kap másodlagos terhelést. Szép kis túledzés lesz belőle!
2012. okt. 5. 19:27
 14/28 A kérdező kommentje:
A túleddzés is benne van sajnos de megéri kockáztatni, arra nem gondolt senki hogy a bicepsz kissebb izom és hamarabb regenerálódik? pl hátazni vagy mellezni nem jutna eszembe hetente 2x az egyértelműen hülyeség lenne.Bár őszinte leszek még mindig nem érdekel a véleményetek és ténylyeg az írjon csak akinek van ötlete,válasza a kérdésemre
2012. okt. 8. 00:25
 15/28 dirtboy ***** válasza:
te meg arra nem gondoltál hogy a bicepszedet nem csak bicepszedzésen használod hanem máskor is.
2012. okt. 8. 10:05
 16/28 Farkas Milán ***** válasza:

Úgy gondoltam, hogy teljesen értelmes és jól hasznosítható választ adtunk!! Ha ez nem érdewkel, akkor nem kell kérdést feltenni az oldalra!

A többi válaszadónak is teljesen igaza van. A bicepszed szinte mindig dolgozik!!

2012. okt. 8. 14:47
 17/28 A kérdező kommentje:
Szerintem van jogom kérdést feltenni és ha ennyire értesz hozzá elmondhatnád hogy osszam be többi napot ha már szerinted hülyeséget csinálok heti 2x kar edzéssel ne csináljak nagyobb hülyeséget..Pl hétfőn karoznék akkor és kedden lábhoz vállat kapcsolnám hogy csütörtökön mell után tudjak bicepszezni pénteken pedig hát után tricepszezni meg talán vádlit is ide raknám kedd helyett hogy ne legyen túl sok a keddi
2012. okt. 9. 18:10
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem teszel kárt bennem ha megmondod hogy maradjon e a vádli kedden vagy rakjam át hát-tricepszhez
2012. okt. 9. 18:12
 19/28 Sznofru ***** válasza:

A vádlit oda rakod ahova akarod, nem olyan nagy izom, hogy ne férjen el bármelyik napon.

És ha Te úgy gondolod, hogy kétszer akarsz karozni, akkor karozz kétszer, nem én nem fogok fejlődni.

Szokták mondani: "Ha egy ember azt mondja részeg vagy még leintheted.Ha kettő akkor gondolkozz el és menj haza lefeküdni."

2012. okt. 9. 18:45
 20/28 A kérdező kommentje:
Miért ne fejlődnék pont azért mert hetente 2x eddzek karra? :D ami egyébként is korábban regenerálódik többinél
2012. okt. 10. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!