Hogy oldjam meg egy héten 2szer bicepsz/tricepsz edzését?
Eddigi eddzéstervem: Hétfő bicepsz/tricepsz kedd láb szerda pihi csüt. mell és szombat hát-váll
2 éve csinálom ezt nemsok variálással és karommal mindigis probléma volt meg nagyon odafigyeltem rá, de nagyon levan maradva többi izomtól.Hétfőn és pénteken akarok eddzeni rá ebből a pénteki 4/4 gyakorlat hétfő meg 2-3 gyakorlat mind a kettőre. Valakinek valami ötlete hogy osszam be többit?
Szerintem nem jó, hogy egy héten kétszer akarsz bicepszezni! Ezzel apont az ellenkezőjét fogod elérni, mint amit akarsz! Szerintem pontosan tudod, hogy az edzsésben a pihenésnek van az egyik legnagyobb szerepe!! Egy héten bőven elég egy is!!Valamint a bicepsz-tricepsz edzsést sem raknám össze! Úgy lenne a helyes, hogy egy edzésnapon egy nagy és egy kicsi izomcsoportot dolgoztatsz meg. Pl.
-hétfő: mell-bicepsz
Kedd pihi.
-szerda: hát-tricepsz
Csütörtök pihi.
-péntek: váll-has ( vagy esetleg láb)
Úgy gondoltam, hogy teljesen értelmes és jól hasznosítható választ adtunk!! Ha ez nem érdewkel, akkor nem kell kérdést feltenni az oldalra!
A többi válaszadónak is teljesen igaza van. A bicepszed szinte mindig dolgozik!!
A vádlit oda rakod ahova akarod, nem olyan nagy izom, hogy ne férjen el bármelyik napon.
És ha Te úgy gondolod, hogy kétszer akarsz karozni, akkor karozz kétszer, nem én nem fogok fejlődni.
Szokták mondani: "Ha egy ember azt mondja részeg vagy még leintheted.Ha kettő akkor gondolkozz el és menj haza lefeküdni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!