Hogy oldjam meg egy héten 2szer bicepsz/tricepsz edzését?
Eddigi eddzéstervem: Hétfő bicepsz/tricepsz kedd láb szerda pihi csüt. mell és szombat hát-váll
2 éve csinálom ezt nemsok variálással és karommal mindigis probléma volt meg nagyon odafigyeltem rá, de nagyon levan maradva többi izomtól.Hétfőn és pénteken akarok eddzeni rá ebből a pénteki 4/4 gyakorlat hétfő meg 2-3 gyakorlat mind a kettőre. Valakinek valami ötlete hogy osszam be többit?
egyáltalán nem hiszem hogy a heti két edzéstől jobban nőne.
inkább a mostani kar edzéseddel nem stimmelhet valami és azon kéne valamit alkotni.
Nos, vívódok kicsit rajta, mondok néhány tippet, nem tudom működnének-e, de ha valami tetszik, próbáld ki.
Dobj be intenzitás növelő technikákat, minden egyes gyakorlat utolsó sorozata mehet vetkőzőben. Rakjál be szuperszetteket, bicepsz-bicepsz, bicepsz-tricepsz párosokat is. Először is, megcserélném, hétfőn menjen a 3-4 gyakorlat, akkor pihen 3 napot, pénteken mehet a kevesebb, akkor csak kettőt pihen.
Pénteken így mehetne mondjuk 1. kétkezes rúd 4 sorozat, utolsó vetkőző 2. Scott-pad 4 sorozat, utolsó előtti vetkőző, majd az utolsó sorozatot lenyomod szuperszettben egy kétkezes rúddal. Szóval összességében 4+1 sorozat kétkezes és 4 sorozat Scott, 1-1 vetkőzővel. Ezt kiegészíthetnéd 3 sorozat kalapáccsal, és 3 sorozat csigás bicepszezéssel, mindkettőnél utolsó vetkőzőben. Persze csak, ha mindenképp akarod a 4 gyakorlatot, én személy szerint a csigásat már nem raknám bele, de majd meglátod. :)
Tricepszre hasonlóan 3-4 számodra tetszőleges gyakorlatot, vetkőzőben az utolsó szettekkel.
Összességében alacsony, 6-8 ismétlésszámos tartományban dolgoznék.
A másik edzésnapon pedig szuperszettben végezném a bicepsz-tricepsz minden gyakorlatát, piramisban, viszonylag nagy ismétlésszámról indulva, ne is nagyon menj le vele 8 alá. Elég mondjuk egy váltott karú bicepsz-csigás letolással, Scott-pad-tricepsz nyújtással, és esetleg még egy csigás bicepsz-tolódzkodással (bukásig) 3-3 sorozatokkal :) Hátha ad valami ötletet, hirtelen ezt dobnám össze :))
Éndzsöl köszönöm a válaszodat egyébként pont ilyen eddzéseket szoktam csinálni és az érdekelne inkább többi izmot hát,váll,mell stb hogy osszam be ha hétfőn péntek már karizom és vasárnap is kilőve? 4 napot eddzek egy héten
Ja és úgytudom hogy ide többieknek válaszokat kéne írni nem pedig visszakérdezni...Ha kajámmal lenne gond akkor talán nem csak a karommal lenne probléma de nem is fogok magyarázkodni én csak feltettem egy kérdést aki tud az válaszol aki nem annak pacsi okoskodjon máshol az étrendjével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!