Az izomépítésnél melyik a fontosabb, a fehérje vagy a szénhidrát?
Figyelt kérdés
Üdv!
Tudom, hogy mind a 2 kell az izomépítéshez, de melyikből kell több?
2012. okt. 3. 17:41
1/11 anonim válasza:
Szerintem a CH energiát ad, ezért edzés előtt kell enni, és a fehérje pedig az izmokat építik tehát edzés után kell enni ami éjjel épülget.
(lehet hülyeség, de így tudom)
2/11 dirtboy válasza:
ma 17:45
részben hülyeség amit írtál,egyébként az már régen nem jó ha egy válaszoló úgy kezdi hogy szerintem.
ha nem vagy biztos a dolgodban akkor inkább ne írj én ezt gondolom.
kérdező
mind a kettő fontos,nincs ilyen hogy egyiket el lehet hagyni amennyiben fejlődni is akarsz.
jó olvasást:
4/11 A kérdező kommentje:
Dirtboy 1,5 éve testet építek sok dologgal tisztában vagyok ezt nem kezdőként kérdeztem, tudom, hogy mind 2 fontos én kérdésem konkrétan az, hogy melyikből kell több? Mert minden fehérjeporban is több a CH bennük mint a protein. De azért köszi a válaszokat.
2012. okt. 3. 18:34
5/11 anonim válasza:
Üdv!
bocs hogy ilyennel zavarlak titeket, de egyszerüen nem jön válasz a kérdésemre. A karom repedezése ellen mit tegyek 17 éves vok kb 1.5 éve edzek
6/11 dirtboy válasza:
ch ból kell több,ha tömegelsz,szálkásításkor viszont fehérjéből kell több, de ezt már rég tudnod kellet volna már nem is azért.
7/11 anonim válasza:
Nem tudom hol találtál te olyan "fehérjeport" amiben több a ch mint maga a fehérje :D
8/11 dirtboy válasza:
jaja,amiben több a ch mint a protein az nem protein hanem tömegnövelő néven fut.
9/11 A kérdező kommentje:
Ja igen az tömegnövelő volt. Köszi a válaszokat!
2012. okt. 4. 20:53
10/11 Farkas Milán válasza:
Az izomépítésnél mindkettő fontos. Magában az izom épíytésében a fehérje vesz aktívabban részt. A szénhidrát azért szükséges, mivel ez szolgáltatja majd neked az energiát az edzéshez(ATP). Edzés után pedig a szénhidrát fogja feltölteni a kimerült "energiaraktárodat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!