Mennyi idő elérni egy ilyen testet?
Természetesen helyes étrenddel, edzéssel, táplálékkiegészítőkkel...
15/f 62 kg és olyan alkatom van, hogy kockás a hasam alapból is pedig nincs étrendem, 32 es a karom, ha feszítem, kérlek, csak normális válaszokat írjatok, és ne kötekedjetek, ha valamit rosszul írtam
Ja, és 170-172 centi vagyok
Had kötekedjünk már ha rosszul írsz valamit...
Egyébként egy ilyen testet elérni szerintem több év.Meg függ a genetikától is.
az igaz hogy csak 62kiló de nem is magas és egyébként is még csak 15 éves.
még sokat változhat,kilókat dobhat fel.
a mellének a szintjét nem fogod tudni elérni később sem naturálon szerintem,igen csak jó genetika kéne hogy esélyed legyen elérni.
Itt egy jobb kép a csókáról. [link]
Ez azért egy elég komoly fizikum sokan még szteroiddal sem érik el ezt a szintet, de olyan 3 év alatt szép eredményeket el lehet érni, de ezt a szintet nem hiszem.
az első évben felszedhetsz kb 10 kilót,a következő évben kb 5öt,szóval lassul.
nem tudom milyen magas a fickó,de ha 180 körül van,akkor van vagy 95-100kiló szálkásan itt a képen.
szóval a 170centidhez,fel kellene menned,legalább 100 kilóra,és azt vissza szálkásítani 90re.
a különbség annyi,hogy ez a fickó használni is tudja a testét,nem csak dísznek van.
uh szerintem a tudásával többre mennél,mint a testével.
keress inkább valami küzdősport edzést.
ma 20:41
hú neked nagyon rossz a szemed /nem sértés/
ez a csóka 180cm errel és ilyen kinézettel 100kiló biztos hogy nincs.
ez kb 85kiló lehet attól nem több ha 180cm de szerintem inkább 190cm körüli lehet a pali és úgy 90kilónak saccolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!