Lehetséges ezt valamilyen gyakorlattal elérni?
Most ez komoly?:)
Zsírszövetből szeretnél izomszövetet varázsolni?
Mission impossible!
Én véghez vittem, még hozzá annyira, hogy most már ki sem merek menni az utcára, mert szégyenlem a hatalmas és ormotlan izmaimat:S
Sajnos nagyon sok felesleg volt rajtam, és ez a nagyon sok, mind-mind izommá alakúlt, a zumbától. Annyira bele merűltem, és annyira élveztem az órákat, hogy mire észre vettem, hogy milyen alakom lett... már úgy éreztem menthetetlen vagyok! Egy világ tört össze bennem!
Majd elhatároztam, hogy ki iktatom az étrendemből a fehérjét, és ki hagyok pár étkezést, hogy a férfias formám ismét nőiessé változzon.
Asszem bevált:)
Tehát nagyon vigyázz, mielőtt bele kezdesz, ellenőrizd le, hogy mennyi felesleggel indúlsz.
Sok sikert:)
köszönöm szépen az értelmes válaszokat :)
én is gondoltam ezen... mert ha mozgunk akkor fejlődnek az izmok is, esetleg gyarapodnak a mellett, hogy a felesleget eltávolítják. legalábbis nekem ez a meglátásom :D
rajtam is sok felesleg van, de nekem minden vágyam hogy izmosodjak. én kicsit sem bánnám meg :) nem akarok egy izomkolosszus lenni, félreértés ne essék :D csak olyan szép izmos :)
Kedves kérdező!!!
Kérleek mond, hogy csak viccelsz!!!
Akkor remélem már tiszta, hogy nem lesz zsírból izom?
És én továbbra is azt mondom, hogy az izomnövelés és a zsírleadás két különböző élettani folyamat, ami kox nélkül nem szokott sikerülni, max akkor egy pár hétig kezdőként, ha tényleg rengeteg zsír van rajtad.
Aki nem hiszi, annak itt egy cikk:
Egyébként én hallotam valami hormonról, amit a szervezet termel a mozgás hatására, és ez a hormon fokozza a zsírégetést. Rémlik valami ilyesmi biosz óráról:)
De nem a zsírt változtatja izommá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!