Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem is tudom hogy mondjam....

Nem is tudom hogy mondjam. Egy "tökéletes" szép izmos testet mikkel lehet elérni?

Figyelt kérdés

Miket kell edzeni,mozogni hogy egy ideális fitt király testünk legyen?Egy átlagos testalkatot vegyünk példának.Gondolok itt szó szerint mindenre,és milyen sorrendben?(kondi,úszás,gutás,küzdősport minden)

Köszi a válaszokat!

2012. okt. 1. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:

ami jelenleg a legideálisabb,legsokrétűbb edzésrendszer,az a crossfit.

persze a sima konditermi edzéssel is elérhető,sőt még gyorsabban ez a forma,csak ha egy testépítőt kihívsz mondjuk egy 5-10km-es futásra,akkor el fog vérezni a többség,mert az állóképességi edzés hiányzik az edzésükből.

holott egy jó állóképesség a legjobb mutatója annak,hogy milyen fitt is valaki.

2012. okt. 1. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Első válaszoló nem értem minek kéne egyhuzamban lefutni 10km-t. Magas állóképesség mellett megölöd a sebességet és a hosszútáv futás nem is díjazza a nagyobb izmokat mivel próbál megszabadulni a felesleges tehertől. Nézz meg egy sprintert és egy hosszútávfutót hogy mi a különbség.
2012. okt. 1. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:

a szív érrendszer edzés miatt.

és igen,nem is szükséges felesleges teher.

5-10km meg nem egy hosszútáv futó táv.

5km az kb 20-26 perc közepes tempóval átlag futóknál.

2012. okt. 1. 22:31
 4/6 anonim válasza:
nagy különbség van az idegi pályák és az izmok edzése között. .
2012. okt. 1. 23:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom szemét kérés ez,de aki nagyon unatkozik és van olyan kedves,csinálna nekem egy edzéstervet?190cm 90kg.
2012. okt. 2. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Kis millió edzésterv van fent a neten keress egy 3 napos osztott edzéstervet és kész. Amúgy az étrend a fontosabb.
2012. okt. 2. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!