Hogyan tudok szép mellizmokat elérni?
Figyelt kérdés
Szeretnék szép mellizmokat, de láttam már pár edzett mell izmot ami elég csúnya volt szerintem. Milyen gyakorlatokkal tudok elérni szép, formás mell izmokat? Válaszokat, tippeket megköszönném. (:2012. júl. 22. 21:20
1/11 anonim válasza:
normális mellgyakorlatokkal. fekvenyomás, ferde padon nyomás, tárogatás pl.
2/11 anonim válasza:
A mellizomnak mindegyik részén jól kell megdolgozni, ill. váltogatni kell a gyakorlatokat. A fekvenyomás az alap, emelett a 45-ös fekvenyomást csinálhatod rúddal is, de néha csináld kézisúlyzóval. Tárogatás, áthúzás csigán, mind jó gyakorlatok.
3/11 dirtboy válasza:
ha a formájára gondolsz hogy nem volt szép akkor b aszhatod mert nem tudod formálni az alakját az izomnak,ahhoz a tapadási pontokat kéne megváltoztatni de azt meg nem lehet.
marad a jó kajálás és a megfelelő mell edzés,figyelj a mell felső rostjainak fejődésére is.
4/11 A kérdező kommentje:
az jó hogy, ha fekve nyomok, fekve tárogatok, fekve nyomok egykezes súlyzóval?
2012. júl. 22. 21:29
5/11 dirtboy válasza:
legyen ferdepados gyakorlat is ne csak egyenes pados
6/11 A kérdező kommentje:
az a baj hogy itthon csak egyenes padom van :/
2012. júl. 22. 21:31
7/11 A kérdező kommentje:
ésha azt csinálnám hogy felülök 90 fokba, és két kezes súlyzóval fej fölé nyomnám? ugyan ugy mintha 45 fokba csinálnám csak 90 fokba..
2012. júl. 22. 21:32
9/11 A kérdező kommentje:
értem.
2012. júl. 22. 21:51
10/11 anonim válasza:
Áthúzás. Dobj össze egy ferdepadot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!