Milyen küzdősportot válasszak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretnék eljárni valamilyen küzdősportra.Mit ajánlanátok?Melyiket tudom legjobban kihasználni az életben?Melyiken nem ölnek meg az elején? Még sosem verekedtem úgy komolyan.Csak az értelmesekre lennék kíváncsi!2012. szept. 28. 23:15
1/8 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáfűzök hogy 192 cm magas,90kg vagyok.Nem vagyok kövér,nem tudom miért nyomok ennyit...,talán nehéz a csontozatom.
2012. szept. 28. 23:25
2/8 anonim válasza:
Kismillió ugyanilyen kérdés van már, nem tudom miért esik nehezedre visszaolvasni.
Olyat válassz, ami neked tetszik. A legtöbb első edzés ingyenes, így próbálj ki minél többet, és mad eldöntöd.
3/8 anonim válasza:
Akármelyik stílust választod, ha normális edző tartja, nem fog az első edzésen elvereteni a haladó tanítványaival. Ha olyat akarsz, aminek az életben is hasznát veszed, mindenképpen "full contact" legyen, ez azt jelenti, hogy tényleg meg is ütöd az embert, nem csak úgy csinálsz. Thai-box általában így megy mindenhol, szerintem kick-box, kempo, kyo is. Egyébként meg alapjaiban nincs akkora eltérés, az egyenest, horgot, mindenhol ugyanúgy kell ütni. Ami pl. eltérés, ha jól tudom, hogy kick-boxban nincs könyöklés, thaiban van, de a kérdésedből ítélve nem versenyre fogsz menni, szóval a szabályok fontosak, ha az edző meg olyan, úgyis megtanítja.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az MMA mennyire hasznos? Egyik ismerősöm most kezdett bele és tetszik neki,csak sok benne a földharc nem?
2012. szept. 29. 09:58
7/8 anonim válasza:
az MMA nem küzdősport, hanem egy szabályrendszer -.-"
8/8 anonim válasza:
Az MMA-t úgy képzeld el, mintha a thai-boxot és a bírkózást összeraknád. Youtubeon rákeresel, találsz minden stílusról videókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!