Hogy döntsem el hogy milyen küzdősportot válasszak?
Figyelt kérdés
Jó érzékem van a különböző idegek eltalásában, még olyan helyeken is amiről életemben se gondoltam volna, csak úgy megérzem h ott kis ütéssel is nagy fájdalom okozható.
Azért is keresek igazából mert sokszor túl sok energiám van és szeretném ezt vmi hasznosba befektetni. Illetve elég erőteljesen bírom a fájdalmat. 78-80kg vagyok sportos alkat kicsit izmosabb is mert pár hónapot jártam kondiba.
2010. nov. 4. 16:05
5/12 A kérdező kommentje:
2010. nov. 4. 18:16
6/12 anonim válasza:
banyek megnézed mi van a környékeden, lemész, kipróbálod mindegyiket, aztán akkor úgyis tudni fogod, melyik jön be.
7/12 anonim válasza:
Amúgy thaibox, krav maga, vagy a kedvencem, BJJ.
8/12 anonim válasza:
Minegyik szep a maga neveben :) szerintem is ki kell oket probalnod es meglatod
9/12 anonim válasza:
Ha jó érzéked van az idegpontokhoz, akkor a Kyusho-t vagy a Brazil Jiu Jitsu-t ajánlanám
10/12 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó különösen felkeltette a figyelmemet, illetve a többit is köszönöm
2010. nov. 6. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!