Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekvőtámasz közben tényleg...

Sága kérdése:

Fekvőtámasz közben tényleg gáz ha + súlyt rakok a hátamra? Mármint nagyon rossz a gerincnek?

Figyelt kérdés
Én tudom hogy a Meztelen harcos,meg a Fegyencedzéssel el lehet jutni az egykezes fekvőig és az a tuti,de nekem (mindkét módszernél)megfájdul tőle a vállam rendszeresen sz elülső deltámnál mindkét oldalt.Több mint egy évet szántam mind a két módszerre,de mindkettővel ugyan úgy jártam.Ezért az egykezes gyakorlásától tartok és ezért próbálnám a súly a háton verziót.

2012. szept. 24. 15:50
 1/5 dirtboy ***** válasza:

hát nem egy egészséges dolog de ha már csinálni fogod akkor a lapockád tájékára tedd ne a derekadhoz.

láb felemelése magasabbra volt már?

azzal is nehezíted a fekvőt.

2012. szept. 24. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát azt nem tudom mennyire gáz, de én így fekvőzöm és hatásos és jobb tényleg ha lapockáid körül van a súly, mert talán annyira nem b.ssza a gerinced mintha lejjebb lenne
2012. szept. 24. 16:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat a lábak emelvényen már csinálom és jól megy ezért gondoltam akkor is raknék magamra súlyt.Én is a lapockáim fölé gondoltam csak azért rákérdeztem hogy ki mit mond.Még egyszer köszi a válaszokat.
2012. szept. 24. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, én 75kiló vagyok és +25kiló hátsúllyal szoktam, és ahányszor ezt kitolom max(kb 16x) annyiszor kimegy a 60kiló fekve, szóval emelni is fogom a súlyt
2012. szept. 24. 18:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor az én kis 10 kg-mommal nem lehet gáz,amúgy is a lapockáim fölé szoktam rakni.
2012. szept. 24. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!