Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lesz mind két mellizmom...

Tbenyo kérdése:

Hogyan lesz mind két mellizmom egyforma?

Figyelt kérdés
Egy darabig edzettem otthon, de kinőttem a súlyokat, így már csak fekvőzni tudok. De valahogy a jobb mellizmom kisebb mint a bal, és zavar mert látszik, hogy nem egyforma. Fekvőtámaszozással hogyan tudom kiegyenlíteni a kettőt? Emeljem fel az egyik lábam? De melyiket? Vagy mit csináljak, hogy több testsúlyom nehezedjen a jobb felemre?

2012. szept. 20. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Senki sem szimmetrikus. Pont ugyan olyan soha nem lesz. Ugyan olyan terhelést használj mind a két felére.
2012. szept. 20. 11:47
 2/4 A kérdező kommentje:
De tényleg látszik a kettő közötti eltérés és zavar.
2012. szept. 21. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Eddz rá egyformán tovább ha szerencséd van akkor majd idővel nem lesz ilyen nagy az eltérés de egyforma soha nem lesz. Azt meg végképp ne csináld hogy az egyik oldalra többet edzel mint a másikra.
2012. szept. 21. 14:23
 4/4 Sága ***** válasza:
Nálam csak kicsi eltérés volt de amikor elértem a fegyencbe a felemás fekvőig,akkor kiegyenlítődött a kettő,persze kis különbség még mindig van csak már sokkal kevesebb.
2012. szept. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!