Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szálkásítani lehet így is?

Prto3inVitez kérdése:

Szálkásítani lehet így is?

Figyelt kérdés
2 éve voltam utoljára gyúrni akkor egész jól néztem ki, mindenhol kint voltak az erek..mára picit meghíztam, az erek szinte teljesen eltűntek de csak a bicepszemből! ha kis súlyt sokat emelgetek, akkor is szálkásodik azaz visszajön az ér vagy fogyóznon kell?:S
2012. szept. 23. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Kis súllyal szálkásítás?? Ezt nem tudom ki terjeszti, de óriási baromság.

Nagy súlyokkal edzünk akkor is, mivel kis súlynál izomvesztés lesz és ráadásul nincs helyi zsírégetés, nem onnan megy le zsír, amit dolgoztatsz.

Olvasnivaló:

[link]

[link]

Szálkásító diéta kell és aerob edzés is!

2012. szept. 23. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
izomnövekedés = kemény, intezív edzés. Izmok túlterhelésével, nagyobb súlyok alkalmazásával éred el. Az izmok mindig igyekeznek a terheléshez igazodni.
2012. szept. 23. 19:53
 3/4 NagyonGonosz ***** válasza:
Minél alacsonyabb a testzsír%-od annál jobban látszanak az erek. Ezt pedig egy szálkásító diétával tudod elérni.
2012. szept. 23. 19:56
 4/4 poiu ***** válasza:
Most mi van? Sportolj és élvezd!
2012. szept. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!