Napi 15-25 perc futás fogyaszt?
Figyelt kérdés
És gyors gyaloglás vagy kocogás?
Csak mert azt olvastam, hogy a zsírégetés csak kb 30 perc után indul be, addig a vér cukortartalmát használja fel a szervezet, tehát fél óra vagy az alatt nem indul be a zsírégetés.
2012. szept. 21. 18:54
1/19 anonim válasza:
javítsatok ki ha rosszat mondok, de ilyenkor a bevitt szénhidrátokat égeted el.
2/19 anonim válasza:
így van. Ezt figyu:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
3/19 A kérdező kommentje:
Akkor elég a szénhidrát, de marad a zsír? Azaz nem fogyaszt, de legalább tovább nem hízik az ember? Bocs az értetlenkedésért, csak kezdek belezavarodni ezekbe a kalóriákba. :) (Ja és ugyanolyan étrendre gondoltam közben, mint ami futás előtt volt.)
2012. szept. 21. 19:02
4/19 anonim válasza:
Ha elégetsz pl. 200-300 kcal-át és ezzel leszel napi kalóriadeficitben, akkor fogyni fogsz.
Zsírból is fogyni fogsz, mert az edzés után gyorsabb lesz az anyagcsere, ami fokozottabb zsírégetéssel jár.
Tehát nem csak az számít, hogy edzés alatt égettél e zsírt.
5/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Csak azt írták vhol, hogy viszonylag sokáig kell ilyen alacsony intenzitású mozgást csinálni, mert akkor hatásos. De én nem lennék képes 60 percet végigkocogni.
2012. szept. 21. 19:10
6/19 anonim válasza:
Abban igazuk volt, hogy a 40-50 perces kocogás még jobb, hiszen több kalóriát és több zsírból származó kalóriát is elhasználsz vele. De 15-25 percre sem lehet azt mondani, hogy nem ér semmit.
7/19 A kérdező kommentje:
Ez jó hír akkor, köszi szépen a válaszokat, mentek a kezek!
2012. szept. 21. 19:15
8/19 anonim válasza:
Idővel javulni fog a teljesítményed valószínűleg:)
Minnél többet gyakorolsz annál jobban fog menni.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Majd apránként növelem az "adagot", csak most még elég rossz a kondim.
2012. szept. 21. 19:38
10/19 anonim válasza:
Napi 35 percen túli futás ami fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!