Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi az az időpont ami után már...

Mi az az időpont ami után már egyáltalán nem kéne ch-t fogyasztani?

Figyelt kérdés
tömegnövelés,és ha esetleg van még más azt is leírhtanátok hogy mikor nem úl jó ötlet
2012. szept. 20. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
"Tehát nem az időponton múlik,...." Bocs ha kötözködésnek vetted, de ebből nem nagyon tudok más leszűrni. Amúgy tudok mást is hozzá tenni. :) Bocsi még egyszer ha kötözködésnek vetted.
2012. szept. 21. 16:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Én bocs, ha nem az volt.:)
2012. szept. 21. 16:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Semmi baj. Akkor lényeg hogy lefekvés előtt ne együnk ch-t, mert több mindent is befolyásol. :)
2012. szept. 21. 16:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen, nálam ez a tapasztalat, hogy az utolsó kajába nem kell. De ez is teljesen genetikafüggő. Ektomorfoknál még a kis ch is beleférhet utolsó kajába is.
2012. szept. 21. 16:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen ez igaz hogy genetika függő, viszont ha zsírban nem is látszik meg, az éjszakai proteint befolyásolja, mert a lefekvés előtti ch befolyásolja a HGH termelést. Illetve összezavarja. Én leginkább ilyen szempontból nem fogyasztom. Bár ugye ez is egyénfüggő hogy kit érdekel a HGH, engem nyilván igen mert építem a testem, de sztem nőknek is előnyös lehet, hisz a zsírégetést is befolyásolja.
2012. szept. 21. 16:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez teljesen így van.:)
2012. szept. 21. 17:10
 17/19 A kérdező kommentje:
miaz a hgh?
2012. szept. 21. 17:14
 18/19 anonim ***** válasza:
növekedési hormon (HGH – human growth hormone)
2012. szept. 21. 17:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Human Growth Hormone, azaz növekedési hormon. ezeket tudod befolyásolni különböző peptidekkel is, bár nem hiszem hogy neked szükséged van rá. :)
2012. szept. 21. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!