Egy testépítőnek este nem ajánlatos szénhidrátot fogyasztani, mert könnyen lerakódhat a zsír, de egy ektomotf testalkatu ember fogyasztat?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 14:21
1/18 Szoondiii válasza:
mindenki fogyaszthat. senkinek sem ajánlott.
2/18 anonim válasza:
Egy ektomorf inkább fogyaszthatja, példa rá ikszdéé kolléga, aki bármit megeszik, semmit nem hízik zsírban..)
De ettől még nem a legjobb ötlet.
3/18 Szoondiii válasza:
ami azt illeti, én is így vagyok ezzel :D
4/18 anonim válasza:
meg énis.....................................................
5/18 anonim válasza:
ez komoly? én mindig betolok vmit, persze nem vagyok hízékony, de erről eddig fogalmam sem volt
6/18 anonim válasza:
Éljenek az ektomorfok :) tegnap este a 20-30g pufasztott rizsből lett másfél zacsi xD (150g)
Nekem belefér akár a napi 9tskg szénhidrát is :)
A tömegnövelő étrenden felül még néha jócskán zabálok, de a kockahas még mindíg megvan, meg az erezetem is szépen látszik mindenhol :)
7/18 anonim válasza:
Akkor itt csak én nem vagyok ektomorf. Jó nektek, mehet a kaja.:)
10/18 anonim válasza:
Én se vagyok ektomorf szerencsére. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!