Egy testépítőnek este nem ajánlatos szénhidrátot fogyasztani, mert könnyen lerakódhat a zsír, de egy ektomotf testalkatu ember fogyasztat?
akkor egy ujabb kérdés:D 1 Ektomorfnak mit kell tennie h sikeresen növeljen izmot? itt konkrétán a kajálásra gondolok
mennyit és főleg miket kéne ennie?
Off: Az ektomorf nem csak anyagcsere sebességet jelent, hanem adott csontozatot, a végtagok és a törzs speciális arányát.
Jellegzetes ektomorf tulajdonság a hosszú végtag és nyak, rövid törzs, csapott váll. Nekik általában satnya a felsőtestük (edzetlenül), a hosszúcombú, jóseggű nők általában ilyenek, viszont nekik a mellük lehet pici.
ON: mivel én is ektomorf vagyok (mellesleg félig-meddig Arnold Schwarzenegger is ekto, bármilyen hihetetlen), szoktam enni este is szénhidrátot, szerintem egy kicsit biztosan fogyaszthatsz te is. Este ne felejtsd el a telítetlen zsírsav bevitelét.
Egyébként pedig ki kell próbálni, és feljegyezni magadnak az eredményeket.
Arnold Schwarzenegger is tényleg ektomorf?: O ezt nem is tudtam:)
Amúgy szerintem ektomorf fogyaszthat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!