Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit érne úgy gyúrni hogy...

Mennyit érne úgy gyúrni hogy nem változtatok az étrendemen?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendesen mozogni meg minden de nem akarok úgy enni hogy mindig megvan mit eszek meg minden edzeni viszont szeretnék mennyit érne úgy az edzés ha azt eszek amihez kedvem van nem azt amit az edzéshez kellene?

2012. szept. 19. 20:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ilyen kérdés van, nemrég is volt, az tudom most is írni, hogy egy ideig tudsz fejlődni, de hamar meg fogsz állni egy szinten. De ez genetikafüggő is.
2012. szept. 19. 20:08
 2/23 A kérdező kommentje:
Szerinted meddig jutnék vele?
2012. szept. 19. 20:13
 3/23 anonim ***** válasza:
Nemsokáig. Feljön 1-2kg izom(szemmel alig látható, max egykis forma) oszt' annyi:)
2012. szept. 19. 20:15
 4/23 anonim ***** válasza:

Én sokáig úgy edzettem, h azt ettem, amit találtam, kaptam.

Szal menzán gulyásleves volt palacsintával akkor azt, annyi, h sokat szal összejött az a fehérje meg szénhidrát, ami kell.

Vele meg jött az izom, annyi h rohadt nagy hasam lett, mert kitágult.

2012. szept. 19. 20:15
 5/23 anonim ***** válasza:
Na ez baromság, h 1-2 kiló, rám egy év alatt jött fel 10 kg és nem zsír, mert jobban bedurrantam akkor kockahas kivehető volt:D
2012. szept. 19. 20:17
 6/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy te meddig jutnál vele, mert mindenkinél eltérő. De messze elmaradnál egy ugyanolyan genetikájú, de jó étrendet tartó embertől.
2012. szept. 19. 20:18
 7/23 A kérdező kommentje:
Nemtudom mit csináljak nincs kedvem netről rendelgetni az ilyen szereket meg ilyesmiket amiket a testépítők használnak inkább olyasmit szeretnék hogy lemegyek a boltba és ott megtudok venni mindent ami kell valaki most adhatna egy jó tanácsot mert egyáltalán nemtudom hogy mit csináljak
2012. szept. 19. 20:22
 8/23 anonim ***** válasza:

Akkor most elárulok egy titkot: amiket te boltban akarsz venni, azok ugyanazok a "szerek" (élelmi-szerek), amiket netről rendelgetsz. Több bolt is van, amely üzemeltet fizikai üzletet is és webshopot is.

Naháááááát!

2012. szept. 19. 20:24
 9/23 anonim ***** válasza:

Akkor csináld, ahogy kedved van és ha nem úgy haladsz, akkor majd legfeljebb változtatsz.

[link]

2012. szept. 19. 20:25
 10/23 anonim ***** válasza:

Ez a zabálós módszer még annyiban jó, h ha abbahagyod nem rohad le rólad az izom, mert.hozzá vagy szokva, h mennyit eszel szal meglesz később is a napi betevő.

Ezzel szemben a turmixos nem fog magának többet keverni szal rögtön mínusz napi 40 vagy x g fehérje, ami azt jelenti, h hamar össze fog esni az inas.

2012. szept. 19. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!