Ha minden nap elmegyek tornázni 1 órát, de az étrendemen nem változtatok, milyen eredményt érhetek el?
Fogok fogyni? Meg fog látszódni az alakomon?
Eddig nem nagyon sportoltam.
A "tornázgatás" -nál nem hiszem, hogy akkora terhelést kapnának az izmok, hogy ki kellene hagyni minden második napot! Persze ez lehetséges az első időszakban de utána nem kapnak az izmok annyi terhelést, hogy erre ok legyen!
És simán lehet úgy, hogy 1nap futás 2nap úszás 3nap biciglizés pihenő stb...
Az a baj, hogy én nem igazán tudok mit tenni ezekkel az általános dolgokkal hogy sok zöldség, sovány húsok, kevés szénhidrát...
Egy hét után feladom az "életmódváltást", mert kimerülök a salátákban, és a natúr csírkén.
Ha kapnék egy 3 hetes étrendet receptekkel, megpróbálnám, de egy hét után kifogyok az ötletekből, főleg a vacsi táján.
Kimondott fogyokúrát pedig soha többet nem csinálok, miután a 90 napos után majdnem a lefogyott duplája jött vissza. :(
Ezért gondoltam a tornára, mert most több időm van, és el tudok járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!