Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha minden nap elmegyek tornázn...

Ha minden nap elmegyek tornázni 1 órát, de az étrendemen nem változtatok, milyen eredményt érhetek el?

Figyelt kérdés

Fogok fogyni? Meg fog látszódni az alakomon?

Eddig nem nagyon sportoltam.

2010. máj. 27. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem szabad. Naponta nem szabad tornázni, hanem legalább minden 2. napot ki kell hagyni, pihenőnapnak, különben úgy tönkremegy minden izmod, amit mozgattál, hogy nem lesz többé életképes, mert az izmoknak regenerálódásra van szükségük. Inkább kétnaponta másfél órát, az jobb lenne :) ÉS étrend... mit eszel? Milyen gyakran? zöldség-gyümölcs? Műkaják pl. meki, pizza? Napi hányszor? Mert nem mindegy....
2010. máj. 27. 15:55
 2/5 anonim válasza:
ez az étrendedtől függ. hogyha eddig nem sportoltál akkor a minden nap elmegyek edzeni egy álom marad és értelme se sok van, pihenni is kell a szervezetnek. Az étrend egészségessé tétele nagyon fontos ahhoz fogyni formálodni tudj! Legalább este ne egyél csak lassan felszívodó fehérjés dolgokat. Egy nap 4-5 étkezés, zöldség és gyümölcs is legyen benne dögivel. Cukor, liszt csak mértékkel és egészségesebb verziókaban.
2010. máj. 27. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:

A "tornázgatás" -nál nem hiszem, hogy akkora terhelést kapnának az izmok, hogy ki kellene hagyni minden második napot! Persze ez lehetséges az első időszakban de utána nem kapnak az izmok annyi terhelést, hogy erre ok legyen!

És simán lehet úgy, hogy 1nap futás 2nap úszás 3nap biciglizés pihenő stb...

2010. máj. 27. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy én nem igazán tudok mit tenni ezekkel az általános dolgokkal hogy sok zöldség, sovány húsok, kevés szénhidrát...

Egy hét után feladom az "életmódváltást", mert kimerülök a salátákban, és a natúr csírkén.

Ha kapnék egy 3 hetes étrendet receptekkel, megpróbálnám, de egy hét után kifogyok az ötletekből, főleg a vacsi táján.

Kimondott fogyokúrát pedig soha többet nem csinálok, miután a 90 napos után majdnem a lefogyott duplája jött vissza. :(

Ezért gondoltam a tornára, mert most több időm van, és el tudok járni.

2010. máj. 28. 18:46
 5/5 A kérdező kommentje:
És főleg a köretekkel vagyok bajban, nem tudom mivel kiváltani a rizst, és a burgonyát. A salit szeretem, de egy hét után teljesen ráunok.
2010. máj. 28. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!