Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez jó fogyókúrához és egy kis...

Ez jó fogyókúrához és egy kis formásodáshoz?

Figyelt kérdés

Nagyon alma alkat vagyok,tehát alsó résszel semmi probléma,sőőt! A fenekem elég lapos,viszont a karom,hasam,derekam elég párnás.Kb 5 kilót kéne leadnom.

Tudom,hogy nincs helyi fogyás és mindenhonnan fogyok,de én inkább arányos szeretnék lenni,lapos hassal,feszes,izmosabb,combokkal,KEREK!!!!! popsival.

A sportos múltam annyi,hogy hobbyból szoktam néha súlyzózni,spinningelni.

Ez így mennyire lenne megfelelő a célomhoz?? Vagy a kérdést inkább úgy tenném fel,ezzel az étrenddel + edzéssel mit érhetnék el?

Reggeli: 1 banán

Tízórai: 1 pohár fehérjeturm.

Ebéd: 100 gramm hús + 25 gramm rizs

Uzsonna: 100 gramm hús+ 25 gramm rizs

Vacsora: 1 pohár fehérjeturmix + 50 gramm szőlőcukor (50 kiló vagyok) -ez csak a súlyzós edzés után,ahol nem súlyzózom,ott csak a fehérjeturmix

Edzéseim:

Heti 2 hot iron, 1 trx,1 spinning,3 súlyzós edzés!

Mindegyik után levezetésként 20 perc futás!

2012. szept. 18. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt hanyagolni kéne diéta alatt a magas fruktóz tartalma miatt főleg ami a banánnak van. A szénhidrát nevetségesen alacsony még 1g/tskg sincs a gyors ch nélkül. A szénhidrátot vidd fel legalább 1,5g-2g/tskg-ra és még a fehérjén is emelhetnél legalább 2,5g/tskg-ig mert ezzel amit most felírtál kb. semmire nem elég. Nem kalóriát szoktunk nézni de ez kb. fele az 1200kcalnak ami alá nem szabad menni.
2012. szept. 18. 22:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Az edzésekről nem tudok nyilatkozni. Nem tudom, hogy mi az a hot iron, de számbelileg rendbe van. Az étkezésel kapcsolatban vannak gondjaid.

-sokkal több étkezés kell. Legalább 6szilárd+ a turmixok.

-olajak sehol?!

-zöldségek sohol?!

-reggeli az inkább zabpehely + fehérjeturm legyen.

-este az edzés után nem kell 50gr ch. inkább elég a 15-20gr. és még egy étkezés, mondjuk tojásfehérje rizs és zöldbab.

-több forrásbol is vigyél be fehérjét és szénhidrátot (halak, tojás, zab, krumpli)

mennyiségileg is több legyen, mint ahogy azt az első leírta.

-futás helyet, pedig intervallum edzés jobb lenne.

2012. szept. 19. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:
2es vagyok. banán nem kell. Úgy jó a mennyiség ahogy az első leírta, ha nem volt egyértelmű.
2012. szept. 19. 00:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal, gyümölcs ne legyen diétában, főleg ne banán. Edzés után diétában nem kell 50g dextróz, pláne egy 50kilós nőnek. Zöldség is tényleg kellene az étrendbe, legalább annyi mennyiségben, mint a hús.Egy hasonló étrend kellene csak kisebb mennyiséggel.

[link]

Utolsó kaja lehet sovány túró is.

2012. szept. 19. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!