Aminósav vagy L-karnitine alkalmasabb fogyókúrához és sportoláshoz?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 17:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő fontos, de ha választani kell én szerintem az aminósavnál maradnék. De mivel nem voltam ilyen helyzetben, sőt egyiket sem szedtem még külön így lehet, hogy tévedek. Ebben az esetben javítsatok ki.
2/8 anonim válasza:
l-carnitine a fogyáshoz alkalmas az aminosav az egy fehérje ami miatt nő az izom fehérjéből áll az izom
3/8 anonim válasza:
Értem, de ha aminósavakból épül fel a fehérje akkor nem gátolja meg diétánál az izom bontódását?
4/8 anonim válasza:
Ha szálkásítani szeretnél akkor aminósav, ha csak simán fogyni (amibe belefér nálad az izom is) akkor karnitin.
(És egyébként igazad van Saten, az aminósav azért fontos, mert kevesebb az izomveszteség ha használod.)
5/8 anonim válasza:
Hát a karnitin az szimplán fosat.Am a fogyókúra az normális embereknél szálkásítás(zsír és víz vesztésm,hülyéknél izom is)
Inkább glutamin+BCCA+Termogenikus zsírégető
6/8 A kérdező kommentje:
A termogenikustól kicist óczkodok, nem akarom a szivemet megterhelni. Persze úgy akarok fogyni, hogy az izom maradjon. Lipotropic F.Burner, L-karnitin mellé kell még amino?
2010. aug. 19. 08:09
7/8 Aquir válasza:
Az aminósav nem a fogyókúrához kell, hanem az izom megtartásához, és minél több izom van rajtad, annál többet tudsz munkába állítani a zsírégetéshez ez logikus!
Az l-karnitin túl van értékelve véleményem szerint, mert sokkal több kell belőle ahhoz, hogy hatásos legyen, mint ami elő van írva, viszont anyagilag így már nem éri meg!
8/8 anonim válasza:
a legálisan kapható termogenikus zsírégetők annyira nem hatásosak hogy terheljék a szívet.Nem azt mondtam hogy spiropent-et szedjél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!