Szerintetek ezzel elérhetek valamit? Lent.
Figyelt kérdés
Nos, az volna a helyzet, hogy egy 15 éves fiú vagyok, kb 3 hónapja járok konditerembe. Étkezésről lenne kérdésem, hogy szerintetek mit lehet elérni azzal a hozzáállással, hogy mintha a régi Spártában élnék? (mondjuk ott nem voltak kondigépek...). Mert ugye házikosztra vagyok kényszerítve anyagi híjján, azt kell enni, ami van. Azért az erőnlétem növekedni fog, ha rendesen végzem a gyakorlatokat???2012. szept. 15. 15:08
1/6 anonim válasza:
Nem azért de honnan tudod, hogy régen Spártában, hogy éltek? Ha azt mondod láttad a 300-at azt nem fogadom el. :D
2/6 anonim válasza:
Normális tömegnövelő étrend kellene. Enélkül is tudsz egy ideig fejlődni, de hamar megállna a dolog, messze elmaradnál egy olyan formától, amit egy jól belőtt étrenddel össze lehet hozni.
3/6 poiu válasza:
Gyúrd a vasat, ne törődj semmivel és izmosodsz. Ha leáll a fajlődés ráérsz gondolkodni.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek! :D
2012. szept. 15. 18:49
5/6 Gysmo válasza:
Spórolt pénzből vegyél valami táplálék kiegészítőt, az segíthet valamit. Anyukádat kérd meg néha, hogy csináljon neked csirkemellet rizzsel vagy egyéb fehérjében és szénhidrátban gazdag ételeket. Lehet nem fog mindig azt csinálni, de próbáld kihozni a legtöbbet MINDENBŐL. Reggelire mehet a zabpehely, azt te is megtudod csinálni, de szerintem egy rántottára is képes vagy. Nincs zsebpénz? Dolgozz meg azért is és meglátod eléred a célod!
6/6 A kérdező kommentje:
köszi, nagyjából megértetted a témát, azért próbálkozok helyesen táplálkozni, ha van tojás, akkor reggelente mindíg azt eszem.
2012. szept. 16. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!