Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezzel elérhetek valamit?

Ezzel elérhetek valamit?

Figyelt kérdés

Bemelegítés: 20 perc futás, előtte-utána kis nyújtással minden izmom átmozgatom kicsit

- 15 fekvőtámasz

- Lefekszem a földre, a lábaim felhúzom és a csípőm emelem meg, majd engedem le 30x (ez elméletileg a fenék és combizomnak tesz jót)

- még 15 fekvőtámasz

majd 5-7 percig nyújtom a belső combizmaimat (spárgázni szeretnék megtanulni)

Ezt ha minden nap megcsinálom, feszesedni fog a karom és a fenekem? Esetleg változtassak? Ha igen, mit?

16 éves vagyok, lány, 53 kg, 164 cm

2012. jún. 26. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ez még nem elég, kellene lábra-fenékre guggolás, kitörés, lépcsőzés. Mindenből 3*30-40, de még jobb lenne súllyal 3*15-20.

Karra is mehetne még súlyzós gyakorlat és az étrend sem mindegy, azon múlik a legtöbb.

2012. jún. 26. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. jún. 26. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kis segítség még: [link]
2012. jún. 26. 20:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi.. Viszont az a gond, hogy egyelőre nekem az is nagyon megerőltető, amit leírtam... A 15-15 fekvő is csak nagy szenvedés árán megy, arra gondoltam, hogy ha úgy érzem, hogy többet is bírnék, akkor mindig teszek hozzá egy kicsit.. Viszont kis feszesítést érhetek el ezzel? Kb 2 éve nem sportoltam semmit, azelőtt elég feszes karom volt, viszont most kicsit löttyedt... és ez rettentően zavar. Az étrendemmel nem hiszem hogy lenne gond, odafigyelek, főleg vizet iszom, csirkehúst zöldségekkel, stb.. ez így rendben?
2012. jún. 26. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha az is nehezen megy amit írtál, akkor egy szintig azzal is fejlődsz és tényleg próbáld majd növelni.

Étkezés: ha izmosodni szeretnél, akkor kellene napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és lányoknál 3-4g*testtömegkg szénhidrát. Ezekből tedd össze:

Fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró, protein tápkieg.

Ch: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

Zsír: omega3, lenmagolaj.

2012. jún. 26. 21:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Nézegettem a linket is nagyon hasznos, köszönöm! :)
2012. jún. 26. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!