Mi a kockás has titka?
tippeket szeretnék kapni tőletek a jó hasizom edzéshez.
Pl hány gyakorlat szükséges,mennyi legyen az ismétlés számok vagy egy hasznos étrend
genetikailag nemlehet kockás hasad... :D... 16 éves vagyok 182 cm magas, és kb fél éve 118 kg voltam most 85 és kockás a hasam... kövéren énis abba a magyarázatba menekültem h genetika meg stb...jónagy baromság.
hardcore-nak kell lenni...verseny diétázni lejárni heti 6x a terembe minden reggel kardiózni tápkieget tolni és akkor meglessz az eredmény..és a legfontosabb... a kaja... ne feledd... 20-30 % az edzés és 60-80 % a kaja fontosságilag. Mindent bele ;)
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-07-30 15:18
Mértem magamnak egyet. De ez egy akkora nagy fa*szság. 174cm vagyok 56 kiló. Még így is azt mondják mindenhol milyen vékony vagyok. Itt meg az írja 19 (!) kilót le kéne adnom. 37 kiló legyek. Az már abszolút nem ember mivel az Auschwitzből szabadultak voltak 176 centisen 30-36 kilók. pfff...
ne kell sokat diétázni csak normálisan kell étkezni nem addig eszel amíg éhes vagy hanem mongyuk mindenből egy kicsit én naponta 3x 300 felülést csinálok 100 normál és 200
oldalra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!