Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a kockás has titka?

Mi a kockás has titka?

Figyelt kérdés

tippeket szeretnék kapni tőletek a jó hasizom edzéshez.

Pl hány gyakorlat szükséges,mennyi legyen az ismétlés számok vagy egy hasznos étrend

2009. júl. 30. 11:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát a teszsír százalékodat kell minmumra vinni ez a fő titok

Egyéb tanácsok tömkelegét itt találod és ezek tuti hasznosak is [link] 28/F

2009. júl. 30. 11:33
 2/24 anonim válasza:
0%
Ezt valaki kifejtené nekem, hogy a testzsír százalékodat kell alacsonyra vinni...?
2009. júl. 30. 11:38
 3/24 anonim ***** válasza:
93%

diétázni kell, akkor viszed le a testzsír százalékot

(diéta alatt ne a kiskegyedes csodadiétákat értsd)

2009. júl. 30. 11:42
 4/24 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy most kezdjek-e fogyozni mer végülis nincs nagy felesleg a hasamon söt kevés van csak már 3/4-ed éve hasazok és nem látni hogy kockásodott volna...az a baj hogy nem tudom hogy erősítsek csak rá vagy fogyjak le belöle vmennyit és ugy gyurjak rá
2009. júl. 30. 14:00
 5/24 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is hogy elmegyek szaunába egy párszor és hát ha lefogja égetni a zsírt
2009. júl. 30. 14:04
 6/24 anonim ***** válasza:

a szauna nem fog zsírt égetni, 3/4-nek lassan elégnek kell lennie hogy látszódjon valami

kéne mérni egy testzsír százalékot

[link]

itt megtudod csinálni

2009. júl. 30. 15:18
 7/24 anonim válasza:
Ha ilyen régóta hasazol, gondolom van már saját edzésterved, tehát azt most nem kezdek sorolni:D, de szerintem ha akarod h látszódjon nem diétázni kell, azt annak kell akin sok/több a fölösleg, hanem szálkásíts, sokban hasonlít de mégsem ugyan az. Ha szálkásítasz csináld tovább a gyakorlatokat természetesen, de zsírt szinte ne is vigyél a szervezetedbe (max 1 nap 15 g), és kevés szénhidrátot is, ezenfelül fehérjéből vihetsz be többet.
2009. júl. 30. 16:04
 8/24 A kérdező kommentje:

tavaly voltam 80 kilo most legutóbbi mérésnél 70 de az nem mért jól sztem,februárba voltam 64 kg és akk elég vékony voltam..meg most is azt mondják itthon hogy vékony vagy stb.

lehet hogy csak ugy mondják vagy igazuk van.

2009. júl. 30. 16:14
 9/24 anonim ***** válasza:
és a szálkásítás az nem diéta ?:)
2009. júl. 30. 16:14
 10/24 A kérdező kommentje:
vannak oan gondolataim néha hogy lehet genetikailag nem lehet kockás hasam...de én ezt hülyeségnek tartom
2009. júl. 30. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!