Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők, ti milyen módszert...

Testépítők, ti milyen módszert használtok motiválásra, ha nincs kedvetek elmenni edzeni, vagy fáradtak vagytok? Tudnátok jó ötleteket adni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 8. 12:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha fáradt vagyok, akkor először is eleget pihenek.

Ha viszont lelkesedés nincs, akkor elképzelem, hogy már elértem a célom, és élvezem annak előnyeit. Ez meghozza a lelkesedést, de úgy, hogy alig várom, hogy kezdhessem.

2012. szept. 9. 09:54
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ, nálam is használ:)

Kedves 8-adik, valamit szerintem félreértettél, mert egy szóval sem mondtam hogy nem szeretek edzeni:) Sőt, nagyon szeretek, és nem csak a fejlődés miatt,hanem egyszerűen jó kikapcsolódás is egyben. Viszont vannak olyan napok, amikor különösen fárasztó napom van, és az iskola kb. 2 óra utazás összesen ottholról oda-vissza, és a konditerem még szintén 2 óra összesen oda+vissza, úgy hogy nem esik útba az iskolához, ami nem mellékes egy különösen fárasztó napon szerintem.

2012. szept. 9. 13:53
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
kamuarc vagy, azt sem tudod, mit szeretsz. biztos nagyon fárasztó az isiben, meg a buszon mereszteni a segged egész nap...
2012. szept. 9. 15:33
 14/17 anonim ***** válasza:

találtam egy nagyon jó videót a napokban:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iNn-V..

nekem nagyon bejön...

2012. szept. 12. 20:43
 15/17 poiu ***** válasza:
Konditeremért két órát utazni, tényleg kell motiváció. Viszont ha sz@r napod volt, akkor ne utazz, hanem edz otthon. Nem is árt egy kis változatosság. Ha a túledzettség az ok, akkor nyilván hagyd ki.
2012. szept. 21. 20:44
 16/17 Éndzsöl ***** válasza:
100%
Engem zenével jól fel lehet pörgetni. Van egy kis lejátszási listám, tele válogatott zenékkel, amik engem feltüzelnek, általában erre is edzek, nekem sokat számít. :) Eldúdolászok, táncolgatok én két sorozat között. :P Viszont egyszer volt olyan, hogy elsétáltam a fekve nyomó pad mellett, egy elég nagy csávó nyomott fekve fülessel a fülében, Justin Bieber Baby-jét nyomatta. Na az trauma volt. :D :D
2012. szept. 21. 21:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nyáron reggel 6-tól lenyomtam egy müszakot a gyárban és ugyanugy mentem edzeni aztán 3-ra :D
2012. okt. 2. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!