Testépítők, ti milyen módszert használtok motiválásra, ha nincs kedvetek elmenni edzeni, vagy fáradtak vagytok? Tudnátok jó ötleteket adni?
Ha fáradt vagyok, akkor először is eleget pihenek.
Ha viszont lelkesedés nincs, akkor elképzelem, hogy már elértem a célom, és élvezem annak előnyeit. Ez meghozza a lelkesedést, de úgy, hogy alig várom, hogy kezdhessem.
Köszönöm mindenkinek a választ, nálam is használ:)
Kedves 8-adik, valamit szerintem félreértettél, mert egy szóval sem mondtam hogy nem szeretek edzeni:) Sőt, nagyon szeretek, és nem csak a fejlődés miatt,hanem egyszerűen jó kikapcsolódás is egyben. Viszont vannak olyan napok, amikor különösen fárasztó napom van, és az iskola kb. 2 óra utazás összesen ottholról oda-vissza, és a konditerem még szintén 2 óra összesen oda+vissza, úgy hogy nem esik útba az iskolához, ami nem mellékes egy különösen fárasztó napon szerintem.
találtam egy nagyon jó videót a napokban:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iNn-V..
nekem nagyon bejön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!