Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A versenyző testépítők hogyan...

A versenyző testépítők hogyan finanszírozzák a felkészülésüket, amíg nincs szponzor? Szponzor találásához ugyanis valamit már le kell rakni az asztalra.

Figyelt kérdés
Ilyenkor van egy jól fizető állásuk, vagy a szülők támogatják?
2012. szept. 6. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, jó állás, saját cég. Szülők maximum akkor ha nagyon elvannak eresztve. Egyszerűen csak gazdagnak kell lenni. :)
2012. szept. 6. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Van beválogatás, elmész, megnéznek, kapsz cuccot, betolod, visszamész, megnéznek, ha tetszik nekik kapsz cuccot, ha nem zavarnak haza.
2012. szept. 6. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:

nincs olyan, hogy kapsz cuccot ingyen és megnéznek, hogy mi lesz. Neked kell előteremtened a koxhoz is a lóvét.

Tehát vagy jó állás kell vagy gazdag szülők.:)

2012. szept. 6. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, ezt azt hiszem Bunny mondta egyszer, hogy "nem ahhoz kell a nagy ész, hogy tépd a vasakat és zabálj ezerrel, hanem hogy előteremtsd erre a pénzt".
2012. szept. 6. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem tudom akkor valamit benéztem, pedig Sciteches újságban láttam meg ismertem is a gyereket és azt mondta, h tömegnövelőt meg multit kapott.

Újságban ue. írták, csak nem verik át ennyire az embert.

Ha jól emlékszem ráadásul Myomaxét kapott.

2012. szept. 6. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
A Scitec tesztversenyen tényleg kaptak terméket, de én meg úgy értettem, hogy ha lemész egy terembe, akkor ott nem látnak el ingyen cuccal. És én a koxra is értettem, nem csak a tápkiegre, mert versenyen semmi esélyed naturálként.:)
2012. szept. 6. 18:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam :))
2012. szept. 6. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Jah hát úgy jóhogy nem, h elmész a terembe és akkor majd valaki ad neked, ez egyértelmű.

A többi szavad is igaz, de akkor csak jól emlékeztem, h van ilyen beválogatós téma, de ez se totál kezdőknek.

2012. szept. 6. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyen teszt nagyon ritkán van, és nagyon kevés ember marad a végén belőle aki elér valamit a sportban. Oké, hogy kaptak 200.000ft-nyi tápkieget kb., de ez baromi gyorsan elfogy. Utána megint nincs sehol az ember. Megint magadnak kell megkeresni a százezreket.
2012. szept. 6. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!